Želite izgledati mlađe? Izbjegavajte ove 4 stvari

0
213

Ovo su stvari koje biste trebali izbjegavati, ako ne želite izgledati starije.

Bojanje kose

Prekrivanje sijedih vlasi mnogim je ženama prioritet kad je riječ o ljepoti i izgledu, no upravo bojanje kose može biti krivi potez. U trendu su rainbow boje za kosu pa nije čudno vidjeti i mlađe i starije žene koje su svoju kosu odlučile obojiti u plavu, ljubičastu, zelenu… Ipak, ostavite takve eksperimente Lady Gagi, poručuje poznati stručnjak za kosu i boje iz New Yorka, Louis Licari. Jedna od pogrešaka svakako je i prečesto bojanje svijetle, blond kose. Tako ona izgubi onaj svoj “zlatni sjaj” pa izgledate starije isto kao i kada kosu obojite u crnu. To izgleda tako neprirodno.

Krivi grudnjak

Nekima je prava noćna mora izabrati odgovarajući grudnjak. Ako želite izgledati mlađe, pitajte stručnjake kako odabrati grudnjak koji će vam dobro stajati. Pravi odabir grudnjaka vašu će figuru izdužiti, struk učiniti tanjim i vizualno vas “pomladiti”, poručuje njujorška stilistica Annabel Tollman.

Šminkanje

Jeste li samouka vizažistica? Lako je moguće da pogrešnim nanošenjem make-upa svoje lice činite starijim. Oči bi trebale biti našminkane svjetlijim bojama kako biste izgledale mlađe, savjetuje vizažistica Paula Dorf.

Odjeća

Ostavite odjeću iz devedesetih i nabacite kožnu jaknu, razbarušenu kosu ili neku trendi torbicu. Mali modni detalji i promjene u odijevanju učinit će vas mlađima i za cijelo desetljeće, prenosi Večernji list.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here