Završen 39.NIVEA BH Fashion Week Sarajevo

0
404

Sinoć je u hotelu Holiday zatvoren najveći modni događaj u Bosni i Hercegovini, 39-ti po redu NIVEA BH Fashion Week Sarajevo.

Na ovoj magčnoj sedmici mode svoje kolekcije predstavili su sljedeći dizajneri Emina Husedžinović Ibrahimović, modna kuća „Nebo“ iz Hrvatske, modni brend „Etna Maar“ iz Hrvatske, Aida Vrabac Trnačević „Dee Dee Sparrow“, Tihana Todić „Treehana“, Hana Sirćo,Samra Menzilović Ćatić, Blaga Pavlak, modni brend „Paradi Couture,, Ana Trošić Trajković, Lejla Tuzlić, Amina Hasanbegović.

Pored gore nabrojanih, prisutnima su se predstavili dizajneri iz „Belgrade District Design“ koji su donijeli predivne kolekcije, a to su Budislava Keković, Vesna Kracanović, Aleksandra Lalić i Jasmina Vujović.

Dašak šarenila donijela nam je Ana Trošić Trajković sa svojom kolekcijom inspirisanom romanom „Autostoperski vodič kroz galaksiju“.

Sarajevskoj publici predstavila se i Suzana Perić iz Sarajeva, sa adresom u Beogradu. Energija Suzane Perić je uvijek bila pokretač svih njenih kreativnih ideja i kreacija, te je njena kreacija bila nagrađena velikim aplauzom.

Generalni pokrovitelj projekta je NIVEA

Pokrovitelj: Federalno Ministarstvo kulture i sporta, Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo, Turistička zajednica KS „Visit Sarajevo“ i Grad Sarajevo.

Zlatni sponzor „Saglik Logistic

Partneri: Hotel Holiday, Hotel Hills, Hotel Hollywood, Hotel Elegance, Hotel BM, Hotel Delminium, Hotel Exclusiv, Garmond Štamparija,

Oficijelna auto kuća: Hyundai

Oficijelna zaštitarska agencija Gama Security

Sponzori: Vivia, Vitinka, kafa „Bristot“, čajevi „Just T“

Inače, 39. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo održava se u organizaciji Udruženja manekena i modnih kreatora u BiH, a u izvršnoj produkciji modne agencije Abc Models Mgmt International koja pored sjedišta u Sarajevu, Banjoj Luci i Tuzli ima sjedište i u Beogradu, Podgorici, Zagrebu i u Beču.

 

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here