Zajedno. Istražujemo svijet.

0
195

Zajedno. Istražujemo svijet.
Partnerstvo između kompanija Emirates i flydubai predstavlja prve zajedničke rute
• U novom partnerstvu, Emirates će letjeti na 29 zajedničkih ruta koje je prije opsluživao flydubai
• Putnici mogu da rezerviraju letove koji počinju 29.oktobra/listopada već od 3.oktobra/listopada
• Dođite do više odredišta lako, često I brzo

Dubai, 3.oktobar/listopad 2017: Nakon uspostavljanja partnerstva, kompanije Emirates i flydubai su objavile da će Emirates proširiti svoju mrežu na 29 destinacija na kojima je flydubai letio na tri kontinenta.
Nova partnerska mreža, zahvaljujući zajedničkim letovima, će ponuditi veću frekventnost i olakšaće pristup na više svjetskih destinacija, uz prednost povezivanja prtljaga s krajnjim odredištem. Putnici mogu rezervirati letove od 3. oktobra/listopada na Emirates.com, preko Kontaktnih centara kompanije Emirates ili preko mreže putničkih agencija za putovanja koja počinju od 29. oktobra/listopada 2017 godine.
HH Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, predsjednik i glavni izvršni direktor Emirates grupe i predsjednik kompanije flydubai je rekao: “Ovo je prvi uzbudljivi korak koji otključava prednosti partnerstva putnicima koji će imati priliku da uživaju u jedinstvenim pogodnostima koje svaki avio-prevoznik nudi, kao i većem izboru i fleksibilnosti prilikom uvezivanja putovanja preko Dubaija. Ovo je samo početak i budući da proširujemo partnersku mrežu u narednim mjesecima otvorićemo našim korisnicima više mogućnosti za istraživanje svijeta “.
Tokom putovanja korisnici avio-kompanija Emirates i flydubai isprobaće proizvode I usluge koje odražavaju njihove jedinstvene karakteristike. Kad je riječ o zajedničkim rezervacijama, na zajedničkim letovima, putnici Emirates-a će imati besplatne obroke kao i dozvoljenu besplatnu kilažu prtljaga koja je svojstvena tom avio-prevozniku na letovima kojima upravlja flydubai u biznis i u ekonomskoj klasi.
Povezivanje i transfer u avijacijskom čvorištu u Dubaiju će biti lakši I u okrilju novog partnerstva putnici će imati koristi od smanjenog vremena čekanja vezanih letova (MCT) između Emirates-ovog sjedišta na Terminalu 3 i flydubai-jevog na Terminalu 2 u periodu od 120 minuta.
Današnja najava je početna faza opsežnog sporazuma koji će, u budućim fazama, predvidjeti stvaranje dodatnih veza između gradova, budući da je sporazum o zajedničkim letovima proširen, a mreže ovih avio-kompanija optimizirane.

Više pogodnosti za putnike koji često lete
U ovoj prvoj fazi partnerstva, članovi Emirates Skywards mogu zaraditi Skywards milje i Skywards Tier milje na zajedničkim letovima prema postojećem programu Skywards miljarine/kilometraže.
Pored dozvoljene besplatne kilaže prtljaga na Emirates letovima, članovi Skywards Premium-a također mogu uživati u dodatnoj dozvoljenoj težini prtljaga od 20 kg (Platinum članovi), 16 kg (Gold članovi) i 12 kilograma (Silver članovi) na zajedničkim letovima kojima upravlja flydubai.
Skywards Silver, Gold i Platinum članovi koji putuju na zajedničkim letovima mogu pristupiti flaydubai Business Check-In šalterima I dobiti prioritetne oznake.
Dodatne pogodnosti za članove/putnike koji često lete u obje avio-kompanije I program lojalnosti će biti objavljeni u dogledno vrijeme.

Zajedničke destinacije nakon objave partnerstva između kompanija Emirates i flydubai

O kompaniji Emirates
Naš medijski centar sadrži najnovije informacije o našem poslovanju, uključujući najnovija saopštenja za medije i članke , kao i naše kontakt podatke.
Priča o Emirates počela je 1985 godine kada smo počeli letjeti sa samo dva aviona. Danas letimo najvećom flotom aviona na svijetu-Airbus A380 i Boeing 777, pružajući tako našim korisnicima udobnost najnovijih i najefikasnijih aviona na nebu.
Nadahnjujemo putnike širom svijeta našom rastućom mrežom destinacija, najboljom zabavom tokom leta, regionalno nadahnutom kuhinjom i uslugama svjetske klase Find out more.
O kompaniji flydubai
Kompanija flydubai sa sjedištem u Dubaiju nastoji ukloniti prepreke kad se radi o putovanju i poboljšati povezanost između različitih kultura širom svoje mreže koja postaje sve veća. Od pokretanja operacija 2009 godine, flydubai:
• je razvio mrežu od više od 95 odredišta u 44 zemlje.
• upravlja jednim tipom flote od 58 aviona nove generacije- Boeing 737-800, a do kraja 2023. godine biće mu isporučeno više od 100 aviona.
• je otvorio 67 novih ruta koje prije nisu imale direktne zračne veze sa Dubaijem ili nisu bile servisirane od strane državnog avio-prevoznika prijevoznika iz Dubaija/UAE.
Osim toga, flydubai-jeva agilnost i fleksibilnost, kao mladog avio-prevoznika, su poboljšali ekonomski razvoj Dubaija, u skladu s vizijom Vlade Dubaija, stvaranjem trgovinskih i turističkih tokova na tržištima koja nisu bila opsluživana.
Za najnovije informacije vezane za flydubai, molimo vas, posjetite: https://news.flydubai.com/

 

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here