Web dizajn i održavanje web stranica | IN web dizajn

0
631

Web dizajn i odrzvanje web stranica, nudimo Vam stabilnost online poslovanja.

IN Web Dizajn  Održavanje web sajta ažuriranjem sadržaja izuzetno je bitno kako bi vaš sajt bio što bolje rangiran u rezultatima pretrage pretraživača (eng. search engine results page, SERP). Najvažniji faktor koji Google i ostali pretraživači cjene jeste redovno ažuriranje sajta unikatnim i kvalitetnim sadržajem. Pored toga potrebno je da sajt bude usklađen sa svim aktuelnim web standardima, kako biste bili u  korak sa konkurencijom.

Mi Vam nudimo izradu web stranica sa najnovjim tehologijama i veoma sigurnim i pouzdanim hosting serverima.

IN Web Dizajn nudi održavanje  sajtova po veoma povoljnim uslovima. Imate mogućnost da u dogovoru sa nama izaberete neku od opcija koja vam najviše odgovara a cijena će da zavisi od konkretnog slučaja:

1. jednokratna izmjena

2. redovno ažuriranje na mjesečnom nivou ili godišnjem nivou.

Ako se Vaš sajt ne ažurira često i imate potrebu za jednokratnim izmjenama, cijena se formira na osnovu kompleksnosti konkretnog zadatka. Druga opcija je redovo ažuriranje sajta i plaćanje te usluge se vrši na mjesečnom ili godišnjem nivou, u zavisnosti od učestalosti i potrebe za ažuriranjem.

Pogledajte naš web dizajn portfolio a ukoliko imate nekih nedoumica – slobodno kontaktirajte s nama. (info@in-webdizajn.com)

Web stranice koje su vidljive na svim uređajima. Kreiramo moderne web stranice koje prate trendove u web dizajnu. Nudimo vam sve što je potrebno za vrhunsku web prezentaciju.

 

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here