Vodolija: Sedmični horoskop za period od 18.09. do 24.09.2017.

0
250

[ad_1]

Posao. Kada je poslovni segment u pitanju, a naročito poslovna partnerstva i saradnje, sigurno je da će doći do nekih velikih preokreta tokom ove sdmice. Pokušajte da idete u korak sa njima i da ih prihvatite, jer će vam donijeti promjene kojima ste toliko težili u prethodnom periodu. U suštini, mlad Mjesec u polju promjena donosi vam da otvarate jedno potpuno novo poslovno poglavlje. Tokom ove sedmice budite usmjereni na sve što je vezano za dogovore i konkretizaciju nekih poslovnih projekata.

Ljubav. Ove sedmice aspekt Venere na vašeg drugog vladara, Urana, može slobodnim Vodolijama donijeti neke super brze i super strasne nove početke. Sve će biti prožeto i nekim neobičnim, čudnim momentima. Imaćete osjećaj kao da se samo nebo urotilo da vas spoji sa ovom osobom. Ne lupajte mnogo glavu odakle sad ovo, koliko će trajati i u kom pravcu ide, već zgrabite objema rukama i uživajte. Oni koji su u emotivnim vezama i bračnim zajednicama ulaze u period kada će morati da budu posvećeniji i odgovorniji prema voljenoj osobi. Naglašen znak Djevice traži od vas da uvedete promjene na dnevnoj bazi, da nekim sitnim znacima pažnje uljepšate trenutke jedno drugom, ali i da pokrenete pitanja koja su vam oboma bitna. Vrijeme je da napravite neke velike zaokrete u svojim vezama.

Zdravlje. Nećete imati nekih većih zdravstvenih problema u ovom periodu. Stariji pripadnici znaka bi mogli da obrate malo pažnju na kičmu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

[ad_2]
Source link

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here