Visoka Komanda iz Sistema Sirijus

0
347

Pitanje:
Kakva je uloga Visoke Komande iz sistema Sirijus?

Odgovor Visoke Komande iz sistema Sirijus:
Na mnogo nacina mi smo vasi ambasadori koji pokusavaju da ispruze ruku kako bi omogucili drugima da razmijene ideje i informacije sa raznim vrstama i raznim kulturama. Sirijski zvijezdani sistem je bogat raznolikoscu, ne samo sa raznim vrstama, nego i raznim kulturama i sistemima vjerovanja, na mnogo nacina mi smo rodjaci vasoj planeti. Mi nadgledamo i pratimo napredak u vasem svijetu jer je to povezano sa nama i nasim razvojem.

A, i mi cijemo kako se vasi tockici pokrecu i vi se pitate ” Sta to znaci? Kao nas napredak ima uticaja na vas?” Mi smo na neki nacin vasi preci. Mi smo jedni od mnogih stvaralaca vaseg svijeta, mi smo donirali genetski materijal. Mnogi od vas se sjecaju drugih zivota koje su proveli u nasem sistemu. Postoje jos uvijek spomenici koji potvrdjuju vasu vezu sa nama. Ali ta sjecanja su vec odavno izblijedila iz masovne svijesti. Vi se sada pocinjete prisjecativase veze sa nama kako trazite odgovore na mnoga pitanja veza sa vasom arheologijom. Nasa uloga u komunikaciji s vama i to ce se nastaviti odvijati u buducnosti je da ponovo budemo u ulozi ambasadora, pozivajuci Zemlju da opet postane dio svijesne galakticke zajednice.

Toliko toga je zaboravljeno, u isto vrijeme to je dio koji vam dozvoljava da napravite ogromne korake u vasoj svijesti. I lekcije koje vi naucite, kako se dizete u sve vise i vise frekvencije ce biti podijeljene sa cijelim univerzumom, i to ce kreirati posve novu igru za nas. I zbog toga mi smo zauvijek zahvalni i s nestrpljenjem ocekujemo da vidimo sta cete vi stvoriti.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here