Veliki povratak Binga u Mostaru, na istom mjestu, ali još veći, još bolji (FOTO)

0
240

Uz brojne novitete, otvaranje ”novog starog Binga” u Mostaru je planirano 13. listopada, rekla je Tatjana Paunoski, rukovoditeljica službe marketinga Binga. – Otvaranje je planirano 13. 10. u 14 sati uz bogat zabavni program za sve generacije, popuste i poklone, te mnoštvo promocija i degustacija naših poslovnih partnera, rekla je Paunoski. S novim tržnim centrom, dolaze i brojni noviteti.

Sam tržni centar ima isti broj poslovnih prostora, dakle isti sadržaj, ali nasuprot njemu gradi se i retail park površine – 2.800 m2 u sklopu kojeg će biti trgovine brendova DM, Deichmann, Waikiki i Sport Vision. Time ćemo dodatno obogatiti sadržaj na ovoj lokaciji. Bingo će imati 100 uposlenih radnika, a nalazi na ukupnoj površini u osnovi 11.660 m2, od čega je hipermarket površine cca 9.000 m2, a ostali sadržaj čine restoran, igraonica, te poslovni prostori koji su i ranije bili u centru. Napominjem da na dan otvorenja očekujemo veliki broj posjetitelja iz Hercegovine i ovom prilikom im želimo dobrodošlicu.

Zaista smo sretni što smo ponovo s vama, objasnila je Paunoski. Podsjetimo, u požaru koji se dogodio u tržnom centru Bingo u Mostaru, 22.  aprila u večernjim satima, centar je u potpunosti izgorio, nakon čega je kompanija zbrinula sve uposlenike koji su raspoređivani u ostalim poslovnicama u Mostaru, kao i u drugim općinama Hercegovine.

Rezultati istrage o uzroku požara pokazali su da je vatru prouzrokovao kvar na utičnici produžnog kabla. (Bljesak.info)

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here