Večeras: Pun Mjesec u znaku Ovna (i kako da to najbolje iskoristite)

0
406

[ad_1]

Oktobarski puni Mjesec pada u vatreni znak Ovna i sa sobom donosi strast i intenzitet u naše živote. Sada je vrijeme da se trgnete, krenete ka naprijed hrabro i počnete da vraćate svoj život na pravi kolosijek.

Više nema vremena za skrivanje u sjenci, za odmaranje i razmišljanje – sada je vrijeme da sve zamišljeno sporovedete u djelo. Bez obzira šta vam se dešava i bez obzira koliko to može izgledati beznadežno, sada je vrijeme da skupite snagu i krenete naprijed.

Kada se pun Mjesec nalazi u znaku Ovna, to je podsjetnik da će u životu uvijek biti prepreka. Uvijek će biti stvari i situacija koje treba da prevaziđete, ali kada se uskladite sa svojim srcem i dušom, ništa nije nemoguće.

Energija Ovna ogleda se u tome da toliko vjerujemo u sebe da bilo koje prepreke na koje nailazimo gledamo na njih kao da su minorne. Ova energija podrazumijeva vjerovanje u sebe, pronalaženje lične nezavisnosti i hrabro kretanje ka naprijed, uprkos svemu, u pravcu za koji znate da je pravi i ispravan. Energija Ovna može se tumačiti i kao razvoj većeg osjećaja o sebi i spoznaje ko smo stvarno.

Život u prošlosti više nije opcija. Život u sjenci više nije opcija. Došlo je vrijeme da se dignete. Došlo je vrijeme da preduzmete nešto u svom životu, na bilo koji način za koji znate da je ispravan. Bez obzira na prepreke koje vam se možda nalaze na putu, razjasnite šta želite, a zatim preduzmite konkretne korake da to i ispunite. Pun Mjesec u znaku Ovna će vas podržati – potrebno je samo da napravite prvi korak.

Oktobarski puni Mjesec sa sobom nosi mnogo snage i intenziteta koje svi možemo iskoristiti u svojim životima da bismo pronašli sopstvenu snagu i ubrzali ka našem najvećem potencijalu, ali ovdje postoji i druga strana. Potrebno je obratiti pažnju i na one oko nas i kako naša djela utiču na njih. Sa velikom moći dolazi i velika odgovornost, a to je upravo ono na šta nas ovaj puni Mjesec podsjeća.

Iako ovdje postoji velika količina snage koju možemo primiti, od nas se takođe traži i da preuzmemo odgovornost za način na koji tu snagu koristimo. Ovo će biti posebno važno u vašim odnosima, pogotovo zbog činjenice što su Venera i Mars takođe veoma aktivni tokom ovog punog Mjeseca. Ukoliko je došlo do određenih netrpeljivosti u vašim odnosima, ne samo romantičnim, ovaj puni Mjesec može uzrokovati porast tenzija. Umjesto da vas “usisa” intenzitet, pokušajte da nađete balans i iskoristite svoju snagu iz srca, a ne iz ega.

Učenje da iskoristite snagu iz srca umjesto iz ega uvijek je dobra stvar pa iskoristite energiju punog Mjeseca da istinski obratite pažnju na to kako koristite svoju snagu. Pun Mjesec znaku Ovna veoma je energičan pa sve ono što bi trebalo da uradite i sve aktivnosti koje bi trebalo da obavite biće vam lakše i jednostavnije.

Ako u vašem životu postoje stvari na koje je potrebno obratiti posebnu pažnju, iskoristite snagu punog Mjeseca za pronalaženje rješenja, prevazilaženje prepreka i poboljšanja svih dijelova života koje je potrebno poboljšati. Vi to možete.

Autor: minimagazin.info

[ad_2]
Source link

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here