Večeras: Mlad Mjesec u znaku Djevice (i kako da to najbolje iskoristite)

0
421

[ad_1]

Septembarski mladi Mjesec pada u zemljani znak Djevice i vodiće nas ka putu iscjeljenja. Ukoliko su, u posljednjih nekoliko mjeseci, na površinu izbile emocionalne rane, mladi Mjesec u znaku Djevice inspirisaće vas da preduzmete neophodne korake kako biste svoje tijelo vratili u ravnotežu.

Kada se priča o energiji Djevice onda je riječ o energiji koja iscjeljuje tijelo, um i dušu. Um je kapija između tijela i duše te je, s ciljem iscjeljenja, upravo zbog toga bitno da se istinski udubimo u svoje misli, bile one svjesne ili nesvjesne. Pod uticajem septembarskog mladog Mjeseca, biće nam mnogo lakše da obratimo pažnju na stanje našeg uma.

Mladi Mjesec u Djevici unijeće iscjeliteljsku energiju u sve dijelove našeg života, a kako bismo mogli da zaliječimo sve rane koje su se možda pojavile unazad par mjeseci. Potrebno je da pogledamo duboko u sebe kako bismo zaista razumjeli sopstvene misli, osjećanja i ono što nam naše tijelo pokušava saopštiti. Potrebno je da se povežemo sa samima sobom i da se suočimo sa istinom.

Odvojite par trenutaka da smirite svoj um i postavite ruku preko centra srca. Zapitajte se: “Šta mi je zaista potrebno? Šta je najljepša stvar koju trenutno mogu da uradim za sebe?” Mladi Mjesec u Djevici zaista traži od nas da stavimo sebe na prvo mjesto i da naše iscjeljenje bude prioritet. Ovo je odlično vrijeme i da zakažete sistematski pregled ili da uradite nešto za svoje zdravlje i dobrobit.

Tokom ovog mladog Mjeseca, može doći do nastanka snažnije energije, a što može dovesti do toga da osuđujete sebe ili druge ili da budete, prema sebi ili drugima, nevjerovatno kritični. Veoma je važno da, bez obzira na sve, budete blagi prema sebi. Najefikasniji koraci koje možete preduzeti na putu iscjeljenja je da naučite da volite sebe i svoj život, bez obzira na okolnosti.

Ponalaženje radosti u svakodnevnim stvarima i smijeh moćna su oruđa iscjeljenja na koja često zaboravljamo. Pod uticajem ovog mladog Mjeseca, ne zaboravite da odvojite vrijeme kako biste radili stvari koje volite i da budete zahvalni. Pokušajte da ne budete kritički nastojeni prema sebi ili da preduzimate rigorozne mjere kada je u pitanju vaše zdravlje. Lagano se krećite i preduzmite nešto kada osjetite sa ste istinski usklađeni sa svojim srcem i dušom.

Zbog stresa oko toga da izgledamo na određeni način ili da se ponašamo na određeni način, dešava se da naše tijelo bude “izbačeno” iz ravnoteže. Pod mladim Mjesecom u znaku Djevice pokušajte da se prihvatite onakvima kakvi ste te pokušajte biti što manje zahtjevni i kritični prema sebi. Odnosite se prema sebi sa poštovanjem i ljubavlju i vaše tijelo će vam odgovoriti. Isti princip odnosi se i na svaku emotivnu ranu s kojom bi trebalo da se suočite.

Septembarski mladi Mjesec idealno je vrijeme da se izrazite, da “prođete” kroz svoja osjećanja i da se oslobodite svih emocija koje vas sputavaju ili ograničavaju. Ovo je uvijek dobra praksa kada se radi o iscjeljivanju, a energija Djevice podržavaće vaš trud. Da biste prihvatili energiju mladog Mjeseca u Djevici, odvojite malo vremena da budete sami sa sobom i da razmislite o tome gdje ste, šta ste i kuda želite da idete.

Ova godina donijela je promjene i nove početke mnogim ljudima, a sada je pravo vrijeme da malo zastanete, povežete se sa svojim istinskim bićem i poslušate mudrost sopstvenog uma, tijela i duše.

Autor: minimagazin.info

[ad_2]
Source link

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here