VAŠE LICE ĆE ZABLISTATI ZA SAMO PAR DANA: 12 prirodnih načina koji će vam pomoći da se LAKO i BRZO izborite sa ožiljcima od akni i bubuljica

0
180

1. Paradajz

 Sok od paradajza je odličan za vašu kožu. Utrljajte sok na lice i posmatrajte transformaciju.

2. Aloja vera

Poznato je da je aloja odlična za tretiranje opekotina, ali većina ljudi ne zna koliko je ona u stvari dobra za uklanjanje ožiljaka. Zbog ove biljke vaša koža će zablistati a vaši ožiljci će maksimalno smanjiti, piše “Fokuzz“…

3. Soda bikarbona

Soda bikarbona je drugi naziv za natrijum-bikarbonat. Kristali ove namirnice su malo veći, što ih čini odličnim za piling. Prirodno i korisno!

4. Kokosovo ulje

Nega kože je jedna od stvari gdje kokosovo mlijeko može pomoći. Nanesite ovi čudesnu smjesu na vaše lice za ljepši i ujednačeniji ten.

5. Krastavac

Maska od krastavca je odlična za oslobađanje od akni. Samo jednostavno isijecite krastavac na kolutiće i stavite ga na lice.

6. Med

Ovaj slatkiš će učiniti čudo za vašu kožu. Odličan trik jeste da nanesete sirovi med na vašu kožu.

7. Limun

Ožiljci od akni su uglavnom beličaste boje, a limun će proizvesti efekat “izbjeljivanja”, tj. smanjiće njihovi vildjivost maksimalno.

8. Krompirov sok

Kada pomislite na povrće koje sadrži sok, sigurno nećete pomisliti na krompir, međutim, krompirov sok je pun vitamina te je odličan za kožu.

9. Šipkovo ulje

Šipak je pun masnih kiselina i odlično je za kožu. Možda je čak i najbolje od svih ulja za kožu jer ne ostavlja masan trag.

10. Trljajte kožu šećerom

Trljajte kožu šećerom. Šećer je odličan za piling, skinuće sve mrtve ćelije sa kože, a vaša koža će biti mehkana i sjajna.

11. Vitamin E

Ove kapsule možete koristiti na dva načina. Jedan jeste da ih regularno pijete, a drugi da ih otvarate i nanosite direktino na kožu. Takođe, možete ukombinovati i obje metode.

12. Maslinovo ulje

Maslinovo ulje, kao i kokosovo, ima bezbroj prednosti za sve dijelove tijela, a posebno za kožu.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here