Udruženje roditelja onesposobljene djece i onesposobljenih lica TK moli za pomoć

0
257

[ad_1]

Cilj Udruženja jeste pomoći djeci, odnosno korisnicima, da svoje živote žive na način koji svakome od njih pruža najbolje i najpotpunije šanse da razvije svoju ličnost i da igra što je moguće pozitivniju ulogu u porodici, užoj i široj društvenoj zajednici. S toga, jedna od najvažnijih stvari u radu Udruženja, pored individualnog i grupnog rada sa korisnicima, jeste pomoć u procesu integracije lica sa kombinovanim smetnjama u normalne, uobičajene društvene tokove, sa krajnjim ciljem – inkluzijom.

Udruženje roditelja onesposobljene djece i onesposobljenih lica nema stalnih prihoda i donacija, te svoj rad finansira na osnovu projektnih prijedloga. Svakodnevne radionice izrade ukrasnih predmeta, aktivnosti Udruženja te izmirenje režija (struja,telefon,internet) zahtijevaju stalne prihode, a koje naše Udruženje, nažalost, u ovom momentu nema.

OVIM PUTEM MOLIMO SVE LJUDE DOBRE VOLJE, DA SE ODAZOVU NAŠEM APELU ZA POMOĆ KAKO BI NAŠE UDRUŽENJE ŠTO USPJEŠNIJE NASTAVILO SA SVOJIM RADOM U BUDUĆNOSTI.

ŽIRO RAČUN U NLB TUZLANSKOJ BANCI

1321000310832434

Identifikacijski broj Udruženja

4209535600008

Kolektiv URODIOL-a TK

 

[ad_2]
Source link

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here