Ubistvo u Sanskom Mostu: Mladić izboden ispred noćnog kluba

Dvadesetdevetogodišnji Damir Dulić iz Sanskog Mosta preminuo je jutros u banjalučkoj bolnici, nakon što je nožem izboden ispred noćnog kluba "Palazzo" u Sanskom Mostu.

0
305

Kako saznajemo, policiji u Sanskom Mostu je oko četiri sata iz ponoći prijavljeno kako se ispred “Palazza” nalaze dvije osobe, koje su povrijeđene i najvjerovatnije zbodene nožem.

Odmah nakon prijave, policija je zajedno sa Hitnom pomoći izašla na mjesto događaja gdje su zatekli povrijeđenog Dulića i Ersida S. (30) iz Sanskog Mosta.

Dulić je kolima Hitne pomoći prevezen u banjalučku bolnicu, kako bi mu se pružila ljekarska pomoć. Međutim, mladić je zbog zadobijenih povreda preminuo oko 7.30 sati.

Kako nezvanično saznajemo, njega je Ernad K. (34) iz Sanskog Mosta, izbo nožem u vrat, i to dva puta, nakon čega nesretnom mladiću više nije bilo pomoći.

Ernad je pritom nožem u lijevu ruku ubo i Ersida, te je on lakše povrijeđen.

Nakon što je nožem povrijedio sugrađanine, Ernad je pobjegao, te su angažovane sve policijske snage u Unsko-sankom kantonu, ali i šire, kako bi ga pronašle.

Još nije poznato koji je motiv ubistva te će to utvrditi istraga. Prema nezvaničnim informacijama, trojac je navodno cijeli dan proveo zajedno, te su pili i moguće je da je svemu kriv alkohol.

Uviđaj na mjestu događaja obavili su policajci iz Sanskog Mosta, a o svemu je obaviješten i tužilac Tužilaštva USK.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here