Tomica Zakon privlačenja, Abrahamovo učenje Kako da znam šta privlačim?

0
399

Da biste u svoje iskustvo uveli ono što želite, ključno je da dostignete vibracioni sklad s onim što želite. A najlakši način da taj vibracioni sklad i ostvarite jeste da zamislite da ga posedujete, da se pretvarate da je već u vaše iskustvu, da usmeravate misli prema uživanju u iskustvu a praktikujući ove misli i počinjući da postojano emitujetc ovu vibraciju, naći ćete se u položaju da dopustite da ta sklad uđe u vaše iskustvo.

Dakle, obraćajući pažnju na to kako se osećate možete lako da saznate da li pridajete pažnju svojoj želj ili je pridajete svom odsustvu želje. Kad se vaše misli u vibracionom smislu poklapaju s vašom željom, osećate se dobro – raspon vaših emocija može da se kreće od zadovoljstva, preko očekivanja i žudnje, do radosti. Ali ako pažnju poklanjate svom pomanjkanju ili odsustvu želje – vaše emocije će rangirati od osećanja pesimizma, preko zabrinutosti, obeshrabrenosti i gneva, do nesigurnosti i depresije.

Proma tome, postavši potpuno svesni svojih emocija, uvek ćete znati kako stojite s dopuštanjem u svom Kreativnom Procesu i nećete više nikad pogrešno tumačiti zašto stvari imaju ishod kakav imaju. Vaše emocije predstavljaju odličan sistem za navođenje i ako obraćate pažnju na njih, bićete u stanju da dovedete sebe do bilo čega što želite.
_____________________________________________________

Dobijate ono o čemu razmišljate, hteli vi to ili ne

Prema moćnom Zakonu privlačnosti, privlačite suštinu svega o čemu najviše razmišljate. Dakle, ako najviše razmišljate o onome što želite, vaše životno iskustvo odražava upravo te stvari. Na isti način, ako najviše razmišljate o onome što ne želite, vaše životno iskustvo odražava te stvari.

Bilo o čemu da razmišljate, to je kao planiranje nekog budućeg događaja. Kad razmatrate, zapravo planirate. Kad brinete, planirate. (Zabrinutost je način da uz korišćenje mašte stvorite nešto što ne želite.)

Svaka misao, svaka ideja, svako Biće i svaka stvar su vibracioni, tako da kad se usredsredite na nešto, makar samo kratkotrajno, vibracije vašeg Bića počinju da odražavaju vibracije onoga na šta ste usredsređeni. Što više razmišljate o tome, više vibrirate na takav način; što više vibrirate na takav način, to jače privlačite ono što slično vibrira. Takav trend privlačnosti nastaviće da se pojačava sve dok ne ponudite drugačiju vibraciju. Tada počinjete da privlačite ono što se podudara s tom vibracijom.

Ako razumete Zakon privlačnosti, ono što se događa u vašem iskustvu neće vas nikad iznenaditi, jer razumete da ste to sami prizvali – putem sopstvenog procesa razmišljanja. U vašem životnom iskustvu ne može da se dogodi ništa što niste prizvali svojim mislima.

Budući da moćni Zakon privlačnosti ne poznaje izuzetke, sasvim ga je lako u potpunosti razumeti. A kad vam je jasno da dobijate ono o čemu razmišljate i, što je podjednako važno, kad ste svesni onoga što mislite, tada ste u poziciji da vršite apsolutnu kontrolu nad vlastitim iskustvom.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here