Tehničko-komercijalna podrška za regiju BiH (m/ž)-BLAŽIČ-RUBNE TRAKE d.o.o.

0
292
Blažič-Rubne trake d.o.o. jedan je od vodećih distributera rubnih traka i repromaterijala za pločasti namještaj u BiH, a nastojimo se etablirati i kao lider u distribuciji još jednog dijela našeg širokog asortimana proizvoda: boja, lakova i ljepila visoke kvalitete.
 
Ukoliko već imate iskustva u tehničkoj podršci ili radu sa bojama, lakovima i ljepilima, onda biste upravo Vi mogli biti osoba koja bi zajedno sa nama mogla ostvariti taj cilj i kakvu trenutno tražimo za poslove Tehničko-komercijalne podrške.
 
Kakve Vas to radne aktivnosti očekuju? 
Naše obaveze prema kupcima se ne završavaju u trenutku kada prodamo proizvod, već smo konstantno sa njima u kontaktu i pomažemo im u pravilnoj primjeni naših proizvoda. Vaša uloga će upravo biti praćenje tehničkog izvođenja radova kod naših kupaca i savjetovanje oko idejnih rješenja. Onog momenta kada kupac ne primjenjuje naše proizvode na optimalan način Vi ćete biti osoba koja će se uključiti u proces i demonstrirati pravilnu upotrebu. Vi ste jedan od ključnih članova našeg tima jer će upravo Vaše znanje, savjeti i spremnost da pomognete kupcu osigurati da naši odnosi s njima ostanu jednako jaki i u budućnosti. 
 
Osim održavanja odnosa sa postojećim kupcima Vi ćete obilaziti i potencijalne kupce na području čitave BiH, kako biste im prezentirali naše proizvode i edukovali ih o pravilnom korištenju istih. Vaše obaveze neće stati tu, već ćete imati priliku i izrađivati ponude, te obavljati operativni rad vezan za procesuiranje narudžbi. Također, na temelju informacija koje ćete skupljati sa terena, uz pomoć nedređenih ćete učestvovati u kreiranju posebnih ponuda i uslova za naše strateške kupce.
 
Kako Vas vidimo?
 
Kako biste prepoznavali probleme i rješenja kod kupaca neophodno nam je da već imate iskustvo i znanje u oblasti boja, lakova i ljepila. Voljeli bismo da ste proveli barem 3 godine radeći u tehničkoj podršci za slične proizvode ili radeći na poslovima lakiranja ili proizvodnje namještaja. Željeli bismo da imate minimalno srednju stručnu spremu, a idealno bi bilo ukoliko ste se obrazovali u tehničkim usmjerenjima. 
 
Budući da radimo sa partnerima iz Njemačke jako nam je važno da možete komunicirati i raditi tehničku podršku na njemačkom jeziku. Ukoliko se ne snalazite s njemačkim, potrebno je znanje engleskog jezika. Vaš opis posla će uključivati česte obilaske kupaca na području BiH, te nam je iz tog razloga važno i da imate vozačku dozvolu B kategorije. Solidno poznavanje MS Office paketa programa (posebno MS Excel) je također još jedan uvjet koji nam je bitan, a Vama će olakšati svakodnevni rad u našoj kompaniji.  
 
Želimo da budete uporni i proaktivni, te da nakon inicijalne obuke postanete samostalni i odgovorni za svoje radne zadatke, koje želimo da obavljate na pedantan, precizan i savjestan način. Veliki naglasak stavljamo na kvalitetu usluge i od Vas ćemo očekivati isto, tim više što ćete upravo Vi na terenu predstavljati našu kompaniju, naše proizvode i pravilno korištenje istih.  Iz istog razloga nam je bitno da imate razvijene i komunikacijske i prezentacijske vještine. Unutar naše kompanije vlada dinamična atmosfera, pa i od Vas očekujemo istu dozu entuzijazma i usmjerenosti na postizanje prodajnih rezultata.
 
Šta dobijate zauzvrat?
 
Budući da od naših uposlenika očekujemo mnogo, trudimo se da ih što bolje pripremimo za njihove poslove, te da njihovo zalaganje i rad adekvatno i nagradimo. Opremit ćemo Vas svim stvarima koje će Vam olakšati komunikaciju s klijentima i neophodna putovanja. To znači da ćete na korištenje dobiti kompanijski automobil, karticu za gorivo, mobilni telefon i laptop. Nudimo konkurentan finansijski paket, koji može s vremenom rasti u skladu sa Vašim rezultatima i zalagenjem.
 
Svojim uposlenicima redovno nudimo prilike za učenje i usavršavanje, kako bismo ih učinili što spremnijim, kreativnijim i sigurnijim u njihovom poslu. Budući da Vas vidimo kao dugoročnog člana naše porodice  želimo ulagati u Vaš rast i razvoj, ali i brinuti se o svim ostalim uvjetima koji će Vam omogućiti da svakoga dana napredujete na profesionalnom ali i privatnom planu.
 
Aplikacijski proces
 
Ukoliko budemo zadovoljni Vašom aplikacijom, kao prvi korak očekujte poziv od našeg regrutera. On će s Vama obaviti kratki telefonski razgovor kako biste Vi bolje upoznali nas, a mi Vas. Ukratko ćete proći kroz Vaša dosadašnja radna iskustva, interes za Blažič – rubne trake d.o.o., Vaša očekivanja, planove i slično. Ukoliko se dokažete i u ovom razgovoru, očekujemo Vas na ličnom intervjuu.
 
I šta sad?
 
Ako ste se pronašli u svemu prethodno spomenutom, ne odgađajte prijavu. Kliknite OVDJE i pružite nam priliku da Vas upoznamo.
 
Upoznajte nas
 
Kompanija Blažič – rubne trake d.o.o. u Sarajevu započela je s radom 2006 godine. Kroz punu deceniju djelovanja, firma se iskristalisala u jednog od vodećih distributer repromaterijala za industriju namještaja u BiH. Kao što sam naziv kaže, glavni dio našeg prodajnog programa čine rubne trake, ali pored toga u kompaniji možete naći i različite vrste boja i lakova, ljepila, okova, ručkica, metalne galanterije i svega onoga što je potrebno za pločasti namještaj od svjetski poznatih proizvođača poput Samet, Henkel, Adler, Starax, Sevroll, itd.
 
Firma nastavlja davno započetu tradiciju brenda iz 80-tih godina prošlog stoljeća u Sloveniji, a pokriva cjelokupno tržište BiH kroz prodajne centre u Banja Luci, Sarajevu i Tuzli. Od samog početka insistiramo na primjeni kvalitetnih i dugovječnih proizvoda koji za rezultat imaju dugogodišnje zadovoljstvo kupaca. Upravo zahvaljujući ovome, naši partneri imaju povjerenje u nas, te nam se konstantno vraćaju sa svrhom obnove saradnje.
 
Naše vrijednosti su kvaliteta, fleksibilnost, znanje te posvećenost traženju optimalnih rješenja i ideja za oblikovanje namještaja. Naš moto je slijediti trendove u razvoju, pratiti događanja i ponudu na svjetskom tržištu i približiti sve to našim kupcima. Zato zastupamo mnoge poznate i priznate proizvođače reptomaterijala iz više različitih zemalja, kako biste na jednom mjestu pronašli pouzdano rješenje za svaku Vašu ideju. 
Lokacija:Sarajevo
Broj pozicija:1
Datum objave:28.02.2017.
Trajanje oglasa:7 dana (ističe 07.03.2017.)
nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here