Tableta protiv bolova je “eliksir” mladosti

0
265

Nema te osobe koja bi rekla “ne” mladolikom i glatkom licu u svakom životnom dobu, ali ovakva ideja je za većinu ljudi nedostižna fantazija.Ipak, izgleda da postoji rešenje koje je dostupno svima, a može da bude i vaše tajno oružje protiv starenja kože. U pitanju je običan aspirin. Pored široke primjene u medicinske svrhe, malo je poznato da aspirin može da vam pomogne da postignete lijepu, blistavu i zdravu kožu, bez akni, bora i drugih nesavršenosti.

Samo treba da ga koristite na sljedeća tri načina (ne sva tri, odaberite onaj koji vam najviše odgovara) i uvjerićete se i sami nakon samo tri primjene!

Maska sa aspirinom i limunom

Sastojci: 3 aspirina, 3 kašike soka od limuna

Priprema: Rastopite aspirin u limunovom soku i izmešajte tako da dobijete pastu. Umijte lice čistom vodom, nanesite pastu i ostavite da odstoji 10 minuta. Nakon toga uklonite masku sa dosta vode.

Maska sa aspirinom, jogurtom i medom
Sastojci: 5 aspirina, kašika jogurta, pola kašike meda
Priprema: Izgnječite tablete aspirina i pomešajte sa medom i jogurtom, tako da dobijete jednoličnu smesu. Da bi ova maska djelovala, potrebno je da prvo stavite čistu pamučnu tkaninu natopljenu toplom vodom na lice, kako bi se pore otvorile. Zatim sačekajte da vam se lice osuši, pa nanesite masku i ostavite da deluje 30 minuta. Isperite toplom vodom.

Piling sa aspirinom
Sastojci: 3 aspirina, 3 jašike mlake vode
Priprema: Rastvorite aspirin u mlakoj vodi i dobićete pastu. Nanesite na čisto lice, ostavite da deluje 10 minuta, pa uklonite piling čistom, prohladnom vodom.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here