ŠTO ŽENE STVARNO ŽELE?

0
323

Često možete čuti žene kako govore „Gdje su nestali svi dobri muškarci?“ i u ovom tekstu ću vam pokušati objasniti što misle kad to kažu.

Porazna je činjenica da veliki broj muškarac danas ne zna što znači biti muškarac i da je većina stvari koje zna o sebi i ženama laž.

Zahvaljujući društvenom inžinjeringu i političkim pritiscima feminističkih grupacija, pogotovo pokreta političke korektnosti u zadnje vrijeme, dobili smo generaciju anti-muškaraca.

Možda će vas iznenaditi, da većinu karakteristika i ponašanja koje bi trebale biti odlike muškarca, danas opažamo u ženskoj populaciji.

Što znači biti muškarac?

Pravi muškarac je MOĆAN, SNAŽAN I NEPREDVIDLJIV.

On zna svoju VRIJEDNOST.

On je VOĐA!

Ne traži PRIZNANJE i ODOBRAVANJE drugih, već nastupa kao da ga već ima.

Sve što radi, radi jer on tako želi, ne da bi zadobio simpatije i ljubav drugih.

NE TREBA i ne traži nikoga, jer je vrlo malo toga što mu netko drugi može dati ili uzeti.

Ne trči za ženama ili za jednom „posebnom“, jer zna da u svakom trenutku može imati mnoštvo drugih.

Ne bježi od KONFLIKTA i ne trpi NEPOŠTOVANJE!

On je u KONTROLI, prvo sebe, a onda i drugih.

On DOMINIRA!

*Pod dominacijom u ovom tekstu podrazumijevamo da je muškarac uvijek u kontroli sebe i situacije u kojoj se nalazi i da drugi (žena) nema nikakvog utjecaja ni moći nad njim.


Pravi muškarac DOMINIRA od prvog trenutka kad vidi ženu pa sve dok je s njom; uvijek i zauvijek.

Dominirati znači nikada ne dati ženi točno ono što želi, kad ona to želi!

Dominirati znači ostati dosljedan sebi i svojim vrijednostima kad žena manipulacijom i emotivnom ucjenom pokušava dobiti nešto od vas.

Dominirati znači postaviti granice od samog početka i braniti ih, bez iznimke!

Dominirati znači ostaviti ženu i reći joj da se vrati „kad dođe pameti“ ako vas pokuša koristiti kao ispušni ventil za svoje nesigurnosti i frustracije.

Žene su naučile da im svi ugađaju, da su im muškarci uvijek na raspolaganju i rade im usluge pod pretenzijom da će tako steći njihove simpatije i ljubav.

Time što ženi ne popuštate i ne ugađate, ona će vas početi željeti jer ste jaki i ne pokoravate se njezinim zahtjevima, kao većina drugih.

Drugačiji ste, postajete joj IZAZOV, muškarac ste!

Ali čim i ako joj popustite, ona vas počinje gledati kao manje vrijednog, jer vas može kontrolirati.

Zato budite NEUKROTIVI i SNAŽNI!

Žene su privučene MOĆI i SNAGOM – zaboravite na nježnost, dragost i emocije, to NIJE put muškarca!

Zaboravite na sve laži koje su vam servirale vaše majke, druge žene, i popularna kultura – žene ne žele dobre dečke!

Biti DOBAR DEČKO je ružno i stvara ogroman otpor u ženi!

Pokušavajući ispasti „dobar“ i „drugačiji“; UVJERAVAJUĆI je kako želite samo nju, kako ste vjerni i dragi, samo ćete odbiti djevojku koju želite.

Moderne žene ne žele veze – žele se zabavljati!

Iz tog razloga, ako priđete ženi odviše zainteresirani i spremni na sve da je osvojite, šaljete joj krivu sliku o sebi – da ste očajni i da je ona vrjednija od vas!

Ako se počnete braniti, opravdavati i dokazivati, ako se uvrijedite, rastužite, date bilo kakav signal da vas je emotivno dotaknula svojim provokacijama – izgubili ste je prije nego ste je i imali.

NAJVEĆA GREŠKA koju muškarac može učiniti kad ga žena testira je reći ili pokazati, da mu je nešto sto je ona učinila ili rekla zasmetalo.

Ako joj pokažete bilo kakvu slabost, pokušati će je iskoristiti protiv vas, kako bi zadobila kontrolu nad vama.

Kako smo već rekli, žene su privučene moći, a samo muškarac koji nema moć pokušat će to nadomjestiti time što će biti ekstra drag i uviđavan!

Ako ženinu ljubav i poštovanje pokušavate zadobiti kupovanjem darova, činjenjem usluga, ulizivanjem, komplimentima, romantikom ili popuštanjem njenim prohtjevima, nećete uspjeti!

Takvo ponašanje žena će interpretirati kao INFERIORNO, kao nešto što radi samo netko tko nema vlastitu vrijednost i moć, tzv. BETA muškarac.

Ako ste odmah na početku spremni prepustite svu kontrolu ženi i stavite sebe u podređeni položaj, ona tada nema razloga da bude „dobra“ i trudi se oko vas, jer ste joj već dali sve i njoj se čini da ćete uvijek biti spremni učiniti sve za nju.

Vašu „dobrotu“ nagraditi će tako što će vas dodatno testirati i provocirati kako bi saznala koliko ste nisko spreman pasti da bi joj ugodili i zadržali je!

A zbog čega ste spremi prepustiti moć ženi – jer je lijepa?!

Njena ljepota proizlazi iz laži i obmane – šminke i odjeće koja je dizajnirana da prikrije nedostatke i istakne adute koji će vas seksualno uzbuditi.

Ispod svega toga skrivaju se nesigurna i iskompleksirana bića čija snaga i moć proizlazi samo iz činjenice da ste im je vi predali.

Zbog svoje vlastite nesigurnosti i malog samopoštovanja žene vrlo lako namirišu strah i nesigurnost u drugima.

Nemojte da vas zavara njihova ljepota i stav, jer su svoje nesigurnosti naučile vješto skrivati – arogancijom, narcisoidnosti, humorom i sl.

Stoga kada prilazite ili razgovarate sa ženom, projicirajte MOĆ i SAMOPOUZDANJE, jer to je ono što one nemaju i žele od vas!

Nikad ne prilazite ženi kao vrjednijoj od sebe; iz pozicije da vi njoj imate nešto dokazati ili zaslužiti njezinu pažnju – radeći tako, pozivate je da od vas napravi budalu.

Nikada se ne ponižavajte pred ženom!

To NIJE način PRAVOG MUŠKARCA!

 

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here