ŠIRENJE FAŠIZAM POD KRINKOM ZAŠTITE ZDRAVLJA

0
257

Da napomenem odmah na početku, nisam pušač, ne podržavam pušenje ali ne zbog samog duhana već zbog stotine štetnih i toksičnih kemikalija kojima industrija cigareta tretira duhan, naravno, uz dozvolu država.

Umjesto zabrane pušenja pod krinkom zaštite potrošača odnosno njihova zdravlja, zar ne bi bilo jednostavnije za državu da zakonom, odredbom propisom ili čime već zabrani proizvodnju, distribuciju ili prodaju duhana, odnosno cigareta koje su tretirane otrovima koji su glavni problem po zdravlje pušača.

Naravno da bi, ali pitanje je, zašto onda to ne učine?
Zato što vladu ili ti „predstavnike“ države (naroda) zaboli ona stvar za vaše zdravlje i općenito za vas, jer da im je stalo do vašega zdravlja; bijeli šećer, bijelo brašno, inustrijska prerađena sol, pojačivači okusa, konzervansi, rafinirana ulja, prerađena hrana, sokovi puni šećera, bojila i aditiva… bili bi stavljeni izvan tržišta etiketirani kao OTROVI a ne kao hrana, odnosno bili bi zamijenjeni prirodnim po organizam zdravim proizvodima, kao što je stevija ili neprerađena morska sol koja PRIRODNO sadrži 84, umjesto današnja industrijska, jednog minerala, kao što je proseno brašno ili brašno od lana, kao što su hladno prešana ulja od konoplje ili bundeve ili maslina, kao što su svježe cijeđeni sokovi od voća i povrća…
Da im je stalo do vašeg zdravlja, voće, povrće odnosno hrana se zakonito ne bi mogla tretirati OTROVIMA, voda se ne bi smjela tretirati fluorom, klorom i ostalim sranjima, zrak se ne bi smio zagađivati fosilnim gorivima, i cijela ekonomija bila bi bazirana na bio razgradivim proizvodima. Cjelokupni životinjski i biljni svijet, kao i svi organizmi te sama planeta zemlja imali bi jednaka prava baš poput čovjeka.
Istina je da su današnje cigarete takve kakve jesu opasne po zdravlje, ali je isto tako istina, da kako svih prijašnjih godina tako i danas, VLADA-POLITIČARI su dozvoljavali prodaju ne duhana, već otrovima tretiranog duhana.

EVO ŠTO SVE VLADA DAN DANAS DOZVOLJAVA DA SE PRODAJE POD NAZIVOM CIGARETA

KADA KUPITE CIGARETE ZA KOJE JE VLADA DALA DOZVOLU DA SE STAVE NA TRŽIŠTE, VI STE UJEDNO I KUPILI:
– aceton odnosno odstranjivač laka za nokte
– otrov za štakore
– amonijak, kao sredstvo za čišćenje u kućanstvu
– kanalizacijski plin metan te plin koji se nalazi u upaljačima.
– arsen, koji se koristi u otrovima za štakore
– butan koji se koristi za gorivo te ocat
– ugljični monoksid koji je otrovni plin
– boja i kadmij koji se koristi u baterijama također se nalaze u cigaretama
– cijanid i zabranjeni insekticid DDT
Cigarete sadrže formaldehid koji se koristi za očuvanje mrtvih životinja, zatim hidrazin odnosno raketno gorivo te kiselinu koja se inače može naći u vosku svijeća. U cigaretama je i olovo, koje može biti otrovno u velikim količinama te polonij, radioaktivni element koji izaziva karcinom.

Jedan od problema s cigaretama je taj što imaju stotine dodatnih sastojaka, a ne samo ono što se prirodno nalazi u biljci duhana.
ZAPAMTITE, CIGARETE TRETIRANE OVIM NABROJANIM OTROVIMA VLADE SU MOGLE ZABRANITI U BILO KOJEM TRENUTKU, ZAŠTO NISU I ZAŠTO TO NE ČINE DANAS? ZAŠTO NA TRŽIŠTE NE STAVE CIGARETE SA ČISTIM NE TRETIRANIM DUHANOM UMJESTO ŠTO OPĆENITO ZABRANJUJU DUHAN KOJI JE PRIRODNOM OBLIKU I ORGANSKI UZGOJEN ČAK I ZDRAV?

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here