SEKSI BLIZANKE TRAŽE MUŽA KOJEG ĆE DIJELITI, IMAJU ‘SAMO’ DVA UVJETA, ZADOVOLJAVATE LI KOJI?

0
423

Ruske blizanke traže “izrazito bogatog muškarca slobodnog uma” kojeg će dijeliti, a tvrde da zajedno rade baš sve. Adel i Alina Fakhteeva traže nekog ko će ih izvesti “od dosade Kazana te im pokazati svjetla Moskve”, piše The Sun.

22-godišnjakinje koje još studiraju lokalne su zvijezde u Kazanu, gdje su poznate modne blogerice. Od reklamiranja proizvoda zarade oko 10 hiljada rubalja (oko 200 KM) mjesečno, no to ih ne zadovoljava pa žele upoznati multimilijunaša koji će im priuštiti bolji život.

No njihov budući muž ne može biti bilo ko. Osim izrazitog bogatstva, traže i nekoga ko je “slobodnog uma”, s obzirom na to da za sebe kažu kako “nisu normalne”, prenosi Index.

Pomoć u svom naumu da upoznaju bogatog ženika potražile su i od lokalnih političara. Bivši gradonačelnik Kazana Aleksandr Donskoy odlučio im je pomoći. Naime, na svom seminaru “Kako biti direktor svog života” šokirao je publiku kad je otkrio da će kontaktirati ljude s Forbesove liste najbogatijih ljudi u Rusiji, jer smatra kako bi djevojkama bilo zabavno pomoći.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here