Savjet frizera: 5 načina da produžite kosu bez nadogradnje

0
312

[ad_1]

Da li želite da imate dugu kosu bez nadogradnje ili perike? Ne, nije izmišljen napitak za magični rast kose, ali sljedećih pet trikova će učiniti da vaša kosa izgleda vizuelno duže.

  • Feniranje i kristalno ulje za kosu. Zdrave lokne izgledaju predivno, ali će skratiti dužinu vaše kose. Razmislite o promjeni imidža gdje ćete kosu isfenirati i po potrebi ispeglati kako bi izgledala duža. Da biste što lakše dobili ovaj izgled, na kosu nanesite sredstvo za zaštitu od toplote pa je isfenirajte (i ispeglajte ako je neophodno). Zatim, cijelom dužinom kose nanesite kristalno ulje koje će joj podariti sjaj i zdrav izgled. I to je to, super jednostavna frizura, zahvaljujući kojoj ćete izgledati kao da ste upravo sišli s modne piste.
  • “Pametno” šišanje. Zvuči smiješno da se trebate ošišati kako bi vaša kosa izgleda duže. Međutim sve je u vizuelnom doživljaju. Zamolite frizera da britvom stepenasto odsiječe vrhove koji će cjelokupnom stajlingu dodati punoću, ali i dužinu.

  • Trik sa konjskim repom. Za samo nekoliko sekundi vaša kosa može izgledati duže i bujnije. Podijelite je na dva dijela; gornji dio neka bude veći. Zatim, uzmite gornji dio kose te ga zavežite u konjski rep, a odmah ispod njega još jedan tako da izgleda kao da se zapravo radi o samo jednom repu. I to je to! Brz, jednostavan i efikasan način da produžite kosu.
  • Napravite razdjeljak na pravom mjestuPixie frizura će izgledati kao da imate paž ako napravite razdjeljak na sredini. Ovo je najjednostavniji način da izrazito kratka kosa izgleda mnogo duže.
  • Trik sa odjećom. Potražite pomoć u ormaru, kada želite da na brz način produžite kosu. Sve što čini da vaš vrat izgleda kraći, produžiće vašu kosu. Šal, marama i haljina sa okruglim izrezom će učiniti da vaša kosa dobije na dužini, a istovremeno ćete izgledati moderno.

Autor: minimagazin.info

[ad_2]
Source link

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here