Sav talenat je naslijedio od tate: Ovo je sin Željka Bebeka koji “prži” na gitari!

0
273

[ad_1]

“S obzirom da smo prvi put zajedno nastupali pred ogromnom publikom i na mjestu koje je važno za muziku, imao sam veću tremu nego kada sam sam na pozornici. Na svu sreću trema brzo prođe i zaista smo tokom cijelog nastupa u svirci uživali i sin i ja”, priča Bebek i dodaje da nije vjerovao da će tako brzo sin Zvonimir krenuti njegovim stopama.

“On je prije samo dvije godine krenuo na Rok akademiju u Zagrebu i odličan je đak. Iako je mlad, mislim da je bogata muzička karijera pred njim. Naravno, kada nešto u životu radite iz sve snage i od srca, onda su velike mogućnosti da postanete izvrsni. Ja sam mu to savjetovao i on je prihvatio moj savjet. Vrijedno radi svakog dana i sve je bolji i bolji”, dodao je, piše “Kurir“…

Na pitanje da li smatra da može da u budućnosti zasjeni tatinu karijeru, Zvonimir u smješak kaže:

“Teško je imati veću karijeru od tatine, ali ću se potruditi da uradim sve što je u mojoj moći.”

Od Željka saznajemo da će i u buduće, često nastupati zajedno sa sinom.

“On će biti čest gost na mojim budućim nastupima i to sa jednom ili dvije pjesme kada budem radio žive svirke sa bendom. Premlad je da bi preuzeo na sebe odgovornost vodećeg čovjeka u bendu, ali može da bude na bini i odsvira sve one stvari koje ćemo u budućnosti komponovati za dvije gitare. Smislićemo mi način na koji ćemo nas dvojica sarađivati. Osim što će svirati na gitari, vjerujem da će i pjevati. Od jeseni počinje da pohađa časove pjevanja na Rok Akademiji. Jako sam ponosam tata. Često ističem da je sin lijep na mamu, a jako talentovan na tatu”, s ponosom priča Željko Bebek.

[ad_2]
Source link

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here