Ribe: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2017. godine

0
291

[ad_1]

Posao. Na početku oktobra ćete se usmjeriti na razvoj i poboljšanje saradnje. Biće vam lako da se prilagođavate timskom radu, raznim previranjima u poslovnoj sferi, a sa saradnicima ćete uspijevati da se uskladite bolje nego obično. Sve to će doprinijeti ubrzanom razvoju vaših planova. Budite pažljivi 08. u mjesecu, jer će Venera praviti kvadrat sa Saturnom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere, što će dovesti do zastoja u odvijanju poslova koji su vam prioritetni, u velikim i dugoročnim projektima, a to će potrajati sve do polovine mjeseca. Ujedno će i Merkur praviti kvadrat sa Saturnom pa će vam biti otežana komunikacija sa poslovnim partnerima. U pregovorima i dogovorima će takođe doći do teškoća i zastoja. U ovom periodu nije preporučljivo da pokrećete nove poslovne projekte. U drugoj polovini mjeseca ćete uspjeti da pažljivo planiranim potezima i dobrom procjenom prevaziđete teškoće uz minimum gubitaka. Preuzećete više odgovornosti nego obično i vaš autoritet i rukovodeće sposobnosti će doći do pojačanog i pozitivnog izražaja. Na polju novca ćete početkom mjeseca biti skloni da ulazite u rizike i da obrćete veće sume nego obično. Budite pažljivi da ne pretjerate i ne uđete u velike rizike. 11. oktobra će Mars, koji vlada vašim poljem finansija, praviti kvadrat sa Saturnom, što će vam donijeti teškoće, pritiske, povećane troškove i zastoje u platnom prometu. Mogući su i veći gubici. Ako budete pažljivi i preduzmete preventivne mjere da vam se ne dogode veći gubici, moći ćete relativno lako da prevaziđete ovaj period. Krajem mjeseca vas očekuju dobici koji će uvećati vašu zaradu.

Ljubav. Ako ste u vezi, Venera će 05. oktobra praviti konjunkciju sa Marsom u vašem polju braka i ljubavi, što će pojačati strasti između vas i voljene osobe. To će unijeti pravu svježinu u vašu vezu i zbližiće vas više nego što možete da pretpostavite. Bićete rapoloženi da više vremena provodite zajedno. Shvatićete koliko značite jedno drugom i bićete srećni. U drugoj polovini oktobra će Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi i braka praviti sekstil sa Saturnom. Planiraćete nove zajedničke aktivnosti i nastojaćete da ostvarite jedan važan zajednički cilj. Merkur će praviti konjunkciju sa vašim vladarem Jupiterom, što će vam donijeti više zabave, razonode i razgovore o važnim, ali i zabavnim, temama. Ako ste slobodni, upoznaćete sredinom mjeseca osobu u koju ćete se na prvi pogled zaljubiti. Osjećanje će biti obostrano. U početku ćete oboje biti suzdržani, ali će ubrzo potom između vas dvoje da se razbuktaju strasti. Vaša veza će početi u krevetu, puna erotskog naboja. Nećete biti sigurni da li je to sve što želite do kraja mjeseca, kada ćete otkriti da imate mnogo zajedničkog i da bi ovo mogla da bude lijepa i skladna veza na duže staze. Oko toga ćete trebati oboje da se potrudite u budućnosti.

Zdravlje. Imaćete dobar osjećaj šta je potrebno vašem tijelu kako biste se osjećali zdravi i puni snage. Više nego obično ćete biti u pokretu, praktikovaćete fizičke vježbe i rekreaciju, posjećivati teretane i fitnes klubove. Aktivnosti ćete raporediti tako da imate dovoljno vremena i za odmor. Sredinom mjeseca će vam biti osjetljiv probavi sistem. Pazite na ishranu.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

[ad_2]
Source link

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here