Renata (43): “Moj muž (16) dobija sve petice otkako smo dobili kćerku”

0
211

Renata kaže da Ervin donosi same petice otkako je dobio kćerku i da bi želio da što prije nađe dobar posao, piše njemački “Bild”.

 

Otkako smo dobili kćerku, moj Ervin je postao jako marljiv. Samo uči i donosi same petice. Želio bi da što prije nađe dobar posao da može da izdržava svoju porodicu“, kaže 43-godišnja Hrvatica Renata Juras, koja je tri sedmice u braku sa 16-godišnjim Ervinom.

Neobični ljubavni par prije dva mjeseca dobio je kćerkicu Noemi. Rukometni trener Renata zavela je svog mladog učenika Ervina dok mu je bilo 13 godina i osuđena je na 22 mjeseca uslovno zbog se*sualnog iskorištavanja djeteta.

Ervinova majka osam je godina mlađa od njegove supruge Renate.

Živimo normalnim bračnim životom. Ervin ustaje u šest ujutro, napravi sebi doručak i ode u školu. Ja sam kod kuće, kuham, a popodne zajedno ručamo“, kazala je Renata za njemački “Bild” koji ih je posjetio u njihovu malom stanu pored Beča.

Ali, u kupatilu se vidi razlika u godinama. Uz Ervinovu kremu za pubertetske bubuljice nalazi se Renatin puder za prikrivanje bora.

U Ervinovoj školskoj torbi je i slika kćerke Noemi. Renata iz prvog braka ima dvije kćerke. Jedna je Ervinova vršnjakinja, a drugoj je 21 godina.

“Njih dvije su mi prijateljice, a istovremeno i dadilje“, kaže Ervin, koji kad ne uči najradije igra Playstation. Noćni izlasci s vršnjacima, kaže, nimalo ga ne zanimaju, prenosi “Nadlanu“…

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here