Recept za lek koji ubija sve vrste bakterija i gljivice

0
164

[ad_1]

Ovaj lek ima snažnu antivirusnu i antigljivičnu formulu, poboljšava cirkulaciju krvi i limfe u svim delovima tela, a uspešan je lek protiv gljivice candide.
Prema narodnim pričama, mnogima je pomogao u izlečenju raznih virusnih, parazitskih, bakterijskih i gljivičnih infekcija, a tajna se krije u domaćim, prirodnim sastojcima.
Recept

Sastojci:

700 ml svežeg jabukovog sirćeta
četvrtina šoljice usitnjenog belog luka
četvrtina šoljice usitnjenog crnog luka

2 sveže ljute paprike
četvrtina šoljice rendanog đumbira
2 kašičice rendanog rena
2 kašičice kurkume u ​​prahu ili 2 komada korena kurkume

Priprema:

U većoj posudi pomešajte sve sastojke osim sirćeta pa ih prebacite u staklenu teglu. Pazite da se dve trećine tegle sastoji od suvih sastojaka, a ostatak popunite jabukovim sirćetom. Teglu potom dobro zatvorite pa protresite da se sastojci i sirće izmešaju. Čuvajte pripravak na suvom i hladnom mestu dve nedelje, nekoliko puta dnevno promućkajte teglu pa nakon dve nedelje pripravak izgnječite i

procedite kroz gustu gazu. Nakon što to uradite, slobodno ga čuvajte na sobnoj temperaturi.

Primena:

Pojedite jednu kašiku pripravka svaki dan kako biste pobedili loše bakterije u telu i ojačali imunitet.Postepeno pojačavajte količinu tako da najviše u danu upotrebite jednu šoljicu pripravka. Ako bolujete od neke infekcije ili ozbiljnije bolesti, možete pojesti po jednu kašiku pet do šest puta u toku dana.

[ad_2]
Source link

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here