Rafting na Neretvi za 80km

0
460

 

Rafting uključuje:

– dolazak u jutarnjim časovima (oko 10h) u restoran “Kameno Vrelo” u mjestu Bijela – 3 km od Konjica,

– piće dobrodošlice,

– pripeme za rafting,

– polazak do startne pozicije za raft sa zastojem na ”Vidikovcu – Boračko jezero” i fotografisanje,

– dolazak na startnu poziciju ”Ban Vir” u Glavatičevu,

– rafting niz rijeku Neretvu u dužini od 23 km,

– dolazak na završnu tačku raftinga kod ušća rijeke Ljute i prevoz do baze 2 km,

– ručak po želji gostiju (domaća bosanska jela kao što su: sva jela sa roštilja, razna jela ispod sača, jela sa vatre na verigama (bosanski lonac, koljenica sa povrćem, lešo meso sa povrćem itd.), te potočna pastrmka iz našeg vlastitog ribnjaka),

– oproštajno piće.

Posebno ističemo, za osobe koji koji nisu imali priliku biti gosti restorana i mini kampa UG “Kameno Vrelo”, Konjic, da je isto smješteno pored prirodnog izvora sa zdravom, čistom i pitkom vodom, a koji izvire ispod kamena veličine 16,5 metara, na obali planinske rijeke Bijele, a udaljeno od grada Konjica 3 km, na putu prema Boračkom jezeru.

Mi se aktivno i profesionalno bavimo raftingom već duže vrijeme sa profesionalnim skiperima i opremom. Također, gostima koji žele na planinarenje udruženje organizuje izlete na planine: Prenj, Visočicu i selo Lukomir.

Za cijenjene goste u restoranu se spremaju domaća bosanska jela, kao što su: sva jela sa roštilja, razna jela ispod sača, jela sa vatre na verigama (bosanski lonac, koljenica sa povrćem, lešo meso sa povrćem itd.), te potočna pastrmka iz našeg vlastitog ribnjaka, a uz sva navedena jela ide i domaći hljeb ispod sača.

S ponosom preporučujemo specijalitet restorana ’’KAMENO VRELO’’ – Potočna Pastrmka iz našeg vlastitog ribnjaka, a cijene su više nego pristupačne.

 

Još u ponudi pored raftinga imamo, lov sa profesionalnim lovcima sa profesionalnim oružjem, planinarenje, jahanje konja, izleti na Lukomir, Blatačko jezero, Dabića polje, Tisovica, Prenj kao i obilazak ostalih prirodnih bogatstava koje Konjic ima.

 

Restoran posjeduje i vlastiti parking koji je za goste besplatan.

 

Video spot rafting “Kameno vrelo:

 

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here