Prodaje se kuća u Mostaru, naselje Mazoljice

0
580

 

Opis nekretnine

Prodaje se kuća novogradnja ,prizemlje +sprat sa velikom garažom (koja može biti radionica) ostavom(šupom)i odvojenim jednosobnim stanom sa posebnim ulazom.

– Prizemlje se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom,hodnika,kupatila ,dvije sobe i terase u naravi veći dvosoban stan

– Sprat ima poseban ulaz a sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom ,hodnika,kupatila,dvije sobe i balkon u naravi veći   dvosoban stan

Stanovi su po kvadraturi po 90 m2

Garaža je veća i u nju se mogu parkirati dva vozila a može se koristiti kao radionica.

U sastavu kuće se nalazi i jednosoban stan cca 40 m2 sa posebnim ulazom a sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom spavaća soba,kupatilo i hodnik. Kuća je pozicionira istok zapad sa odličnim prilazom.Objekat je ukupne kvadrature cca 250 m2

 

Lokacija

Lokacija nekretnine se nalazi  iznad Brankovca cca 50m,preko magistrale M17,u krugu 300 -500 m nalazi se osnovna i srednja škola,tepa,marketi,ambulanta,vrtić,pozorište,posta ,banka i dr.

 

Standard

objekat je novogradnja,pvc otvori,stiropor fasada,kovana ograda,centralno grijanje,klimatizirano,podovi-parket,kupatila su urađena sa keramikom prve klase ,također je i tu uvedeno centralno grijanje i ugrađena prvokalasna sanitarija.

Veličina placa je cca 250 m2

Vlasništvo 1/1

Cijena  240 000 KM

Napomena :

Posto se kuća sastoji od tri stambene jedinice sa tri posebna ulaza postoji mogućnost da se u jednom stanu živi  a da se dva stana izdaju ili da objekat kupe dvije familije,također postoji mogućnost i zamjene za stan uz nadoknadu.

KONTAKT

tel: 387 62 735 032 Eldis

e-mail: eldismaglic@gmail.com

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here