PRIZNAO JE: ‘VARAO SAM SVAKU ŽENU KOJU SAM VOLIO, EVO ZAŠTO’

0
245

Ovaj muškarac iskreno je ispričao za Insider zašto je prevario baš svaku ženu s kojom je bio u vezi i što mu se dogodilo da je s time prestao.

Njegova ispovijest:

Ako vas je netko varao, to nema nikakve veze s vama. Vjerujte mi! Ne kažem to samo kako bi se osjećali bolje. Znam za neke izgovore koje su vam tada govorili – da ste ih zanemarili, doveli ste ih do ludila, jednostavno se dogodilo i nije značilo ništa, bili su pijani pa nisu znali što rade itd.

Znam što vam govorim jer ja sam bio takav tip, varao sam svoju ženu. To je na kraju dovelo do toga da smo se razdvojili i naš sin je sada podijeljen između dva različita doma. Varao sam i sve djevojke s kojima sam bio prije braka. Ali, ono što tada nisam znao, a nisu ni one – problem nije bio u njima, problem je bio u meni.

Zašto sam ih varao? Varao sam ih zato što sam bio takav. Nisam ih varao zbog toga što su one bile ovakve ili onakve. Mogu iskreno priznati kako sam imao neke zaista fantastične žene u svojem životu, ali to me nije spriječilo da ih prevarim.

Majka mi je znala govoriti da ću postati sličan ljudima koji me okružuju. I bilo je tako. Svi moji prijatelji varali su svoje djevojke i žene. Moja osobna filozofija o tome što sam tada radio bila je sasvim prihvatljiva, nisam vidio ništa loše u tome što varam žene. To je i bio razlog što sam se stalno družio s ljudima koji varaju svoje partnere. Htio sam biti u društvu gdje je moje ponašanje prihvatljivo. Da sam bio diler, družio bi se s dilerima. Bio sam preljubnik i družio sam se s drugim preljubnicima.

Evo kako sam prestao s time – jednog dana sam odlučio da želim biti bolja osoba. Odlučio sam postati bolji koliko god to mogu. Više nisam bio zadovoljan sa sobom, sa svojim izgledom, emocionalnim životom, financijama, društvenim i ljubavnim odnosima. Nisam bio zadovoljan s nijednim područjem svojeg života i odlučio sam to promijeniti. Promjena je zahtijevala novi način razmišljanja i cijelu novu životnu filozofiju. To što sam prestao varati žene samo je posljedica moje čvrste odluke da se promijenim. Više se ne družim s preljubnicima i s ljudima kojima je takvo ponašanje prihvatljivo.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here