Print menadžer (m/ž)

0
230
Print menadžer (m/ž)
 
Vaši zadaci
Na poziciji Print menadžera vaši zadaci su aktivno praćenje, analiziranje i pospješivanje prodaje kao i izrada godišnjih, mjesečnih i sedmičnih planova. Imate priliku učestvovati u kreiranju taktika i strategija razvoja prodajnog kanala, pripremanju izvještaja o trendovima na tržištu za menadžment firme kao i centralni tim grupacije. Aktivno učestvujete u kreiranju ponuda i marketinških rješenja, u naručivanju robe i koordinaciji iste, radit ćete sa bazama podataka, pratiti stanje i trendove na tržištu, te pronalaziti lokalne proizvode i partnere. Poseban fokus na ovoj poziciji je izrada kataloga, pisanje tekstova za brendove i proizvode, animiranje klijenata SMS porukama te pronalaženje idejnih rješenja i implementacija kreativnih rješenja za Print kanal.
 
Uslovi
Idealan kandidat ima završen fakultet ekonomskog smjera ali to nije razlog da se ne prijavite. Potrebno je da posjedujete radno iskustvo na poslovima prodaje i marketinga u periodu od minimalno dvije godine. Ova pozicija zahtjeva aktivnu upotrebu engleskog jezika kroz odlične usmene i pismene komunikacijske sposobnosti. Potrebno je jako dobro poznavanje programa Indesign i MS office paketa. Ukoliko imate razvijene analitičke sposobnosti, dobre prodajne i organizacione sposobnosti, spremni ste i sposobni raditi u velikom timu vi ste idealan kandidat za nas!
 
Nudimo 
Za poziciju je predviđen ugovor o radu, motivirajući finansijski paket i odlično okruženje za razvoj profesionalnih i ličnih vještina. 
 
Sljedeći korak
 
Kreativni ste, ali i fokusirani na bitno?  
 
Prijavite se odmah putem link-a.
 
Ukoliko niste spremni da se odmah prijavite ili imate dodatnih pitanja, slobodno me kontaktirajte na e-mail selma@posao.ba ili na broj 033 846 940
 
Sve prijave koje dođu putem mail-a neće biti uzete u razmatranje zato Vas molim da popunite gore navedeni link.
Lokacija:Sarajevo
Broj pozicija:1
Datum objave:24.01.2017.
Trajanje oglasa:7 dana (ističe 31.01.2017.)
nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here