Prednarudžbe za Galaxy S8 i S8 + uređaje počinju 10. aprila!

0
310

Već smo na nešto manje od mjesec dana od događaja na kojem će korejski gigant Samsung objaviti dva nova smartphonea po sad već svima poznatim imenima modela: Galaxy S8 i S8 +. Uređaji se očekuju sa veličinom ekrana od 5,8-inča i 6,2-inča.

Prema riječima investitora i izvora iz kompanije nam tvrde da će Galaxy S8 i S8 + uređaji biti dostupni za prednarudžbu 10. aprila, što je negdje na pola puta između 29. marta datuma predstavljanja i glasina za datum izlaska 21. aprila.

Mi smo samo mogli pretpostaviti da će oba uređaja biti dostupna za prednarudžbu na isti dan. Ono što ne znamo jeste broj Galaxy S8 i S8 + modela koji Samsung planira imati na raspolaganju za lansiranje. Naše educirano mišljenje je da će Galaxy S8 biti više popularan od S8 + modela, ali to nećemo saznati dok ne vidimo koji će model imati više simpatija.

Galaxy S8 i S8 + će imati gotovo iste specifikacije osim nešto manjeg ekrana na S8 modelu. Oba uređaja pokreće Qualcomm Snapdragon 835 čipset u paru sa 4GB RAM-a. S8 će imati bateriju od 3000mAh-a dok će S8 + imati malo veću 3500mAh-a bateriju. Prema ranijim curenjima slika u javnost, S8 će imati USB-C ulaz, 3.5mm ulaz za slušalice i iris skener.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here