POZNATA BOSANKA SE DRUŽI S KIM KARDASHIAN

0
223

Kim Kardashian nakon incidenta koji se dogodio u Parizu, prvi put se pojavila jučer u Dubaiju na VIP EVENT kursu šminkanja, svog dugogodišnjeg šminkera Marija Dedivanovića, gdje se pojavila kao model.

Ovaj događaj okupio je poznate ličnosti iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, vodeće blogere i ljude iz beauty industrije iz cijelog svijeta: Engleske, Irske, Amerike, Njemačke, Afrike, Australije, Indije. Kao gost prisustvovala je i supruga našeg reprezentativca Izeta Hajrovića, Lejla Hajrović, koja prati sve modne trendove. Osim što vodi privatni porodični biznis koji ima u Švicarskoj, bavi se i kozmetikom, dermatologijom te se na ovaj način  još dodatno educirala.

Ovom prilikom Lejla je imala priliku i privatno porazgovarati s Kim s kojom je bila smještena u istom hotelu “Atlantis” u Dubaiju. Za Hayat.ba Lejla nam je prenijela svoje dojmove:

“Bilo mi je zadovoljstvo biti dio ovog događaja, na koji sam stigla na poziv Izetovih i mojih prijatelja iz Dubaija. Ovo je trebalo biti priređeno još prošle godine, ali zbog incidenta koji se dogodio u Parizu Kim je prolongirala za 13. januar. Predavanje i sam događaj trajali su cijeli dan u Music Hall Dubai, a Kim, vrlo pristupačna, dala je odgovore na sva pitanja. Imala sam priliku poslije razgovarati s njom i privatno  i prijatno me iznenadila, jer je  simpatična i vesela i otvorena, što me iznenadilo, nije bila nimalo arogantna ni nedostupna.”

Lejla se kratko zadržala u Dubaiju. Osim ovoga čekao ju je još jedan poslovni sastanak, a vrijeme je za povratak u Njemačku gdje pomaže svom suprugu Izetu u oporavku od njegove povrede. Oporavak ide dobro i nadaju se da će Izet što prije zaigrati, a tome se nada i cijela bh. javnost koja voli i podržava ovog sjajnog igrača.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here