Poziv za pregled portfolija u okviru “Beogradskog meseca fotografije”

0
226

Po ugledu na evropske gradove poput Pariza, Atine, Bratislave, Berlina i u Beogradu se drugu godinu zaredom organizuje festival “Beogradski mesec fotografije”, u periodu od 30.03. do 30.04.2017. godine.

Shodno popularizaciji fotografije, na svim nivoima od komercijalne do umjetničke, festival omogućava predstavljanje domaćih fotografa kako našoj, tako i evropskoj publici.

U okviru festivala “Beogradski mesec fotografije”, pored izložbi, radioica, tribina, održaće se i sesija Pregeld portfolija. Pohvala, konstruktivna kritika, sugestija, a sve sa clijem unapređenja daljeg rada fotografa je najbolji opis za koncept Pregleda portfolija. Radove prijavljenih učesnika, pregledaće ocenjivači sa referencama iz oblasti fotografije – profesori, kustosi, fotografi, umjetnički direktori. Učesnici, dobijaju mogućnost i da svi zainteresovani posjetioci pogledaju njihove fotografije, posle sesija sa ocjenjivačima. Pregled portfolija će biti održan 9. aprila 2017. god u 10 časova u Domu omladine Beograda.

Uslove za prijavljivanje kao i informacije o kustosima/ocenjivačima, možete pogledati na linku.

Prijave su u toku.

Dobro došli!

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here