POSLE SVEGA BI BILO BESMISLENO. Zerina otkrila CELU ISTINU koja joj je na duši : kraj se bliži

0
263

[ad_1]

Nije dobro…

Priznala si da si zaljubljena u Lakića – misliš li da on oseća isto?

– Ovde su emocije prenaglašene. Postoje naravno i sa moje strane i malo su jače nego njegove. Nikola se suzdržava, razgovarali smo o tome više puta. Na različit način doživljavamo sve ovo.

On deluje kao da ne želi ništa ozbiljno, a kakav je tvoj stav? Da li bi ti volela da krenete u ozbiljniju priču?

– Iskreno ne znam. Ja baš nemam sreće u ljubavi, više mi idu neke druge stvari u životu, tako da nemam očekivanja. Najviše bi volela da napustim rijaliti, tako se osećam već duži period. Pogubila sam se u sopstvenim emocijama.

a li je istina da ste čak dogovarali detalje veridbe?

– Da, dogovarali smo. Međutim s obzirom na jučerašnja dešavanja, ništa od toga.

Njegova sestra i porodica deluju kao da ne bi voleli da se među vama desi nešto takvo. Kako se osećaš povodom toga?


– U momentu kada je njegova sestra rekla da to nije “pametno”, osećala sam se malo povređeno. Ljudi koji su vani možda ne razumeju takvu reakciju, jer ne gledaju sa psihološke strane naše ponašanje i ne dovode u pitanje okolnosti u kojima smo.

Zbog čega misliš da se ne dopadaš njegovima?

– Ne bih rekla da im se ne dopadam, a ako je tako to morate da pitate njih. Ja Nikolu mnogo podržavam u svemu i drag mi je. Ako oni smatraju da Nikola i ja treba da prekinemo naš odnos, ja sam prva koja će da napravi taj korak. Apsolutno ne želim sebi da dozvolimšta i kako bi trebalo da radimo i kakav bi naš odnos trebao da bude, niti da se o tome raspravlja. Poštujem njegove roditelje, sestru i njega, mislim da sam to pokazala. S obzirom da je jako vezan za porodicu i stalo mu je do mišljenja porodice, neka se izjasne, ja ću da se sklonim prvenstveno jer ne želim da se dovodim u neprijatne situacije.

Nedavno smo saznali da si bila trudna sa Matom i da je on bio oženjen – kakav je trag ostavila ova veza na tebe?

– Već sam rekla da sam ovde saznala da je Mate oženjen. Meni je jako teško kada slušam kako priča o meni, kako se ponaša. Sve je ovo traumatično za mene. Bila sam trudna i ne želim da pričam o tome. Njegovo ponašanje me jako povređuje, on to zna, i zbog toga to i radi, nažalost.

Da li je Mate sada tvoja prošlost ili ipak postoji šansa da se pomirite kada izađeš iz vile?

– Mislim da bi posle svega bilo besmisleno miriti se. S obzirom da on samo pogoršava situaciju između nas, i radi protiv mene, služeći se najgnusnijim lažima i uvredama. Kada izađem sigurno ćemo razgovarati, ali ja ne mogu više da budem sa njim, nikada.

Izvor: Srbijadanas.com

[/expander_maker]

The post POSLE SVEGA BI BILO BESMISLENO. Zerina otkrila CELU ISTINU koja joj je na duši : kraj se bliži appeared first on Pozitiva24.

[ad_2]
Source link

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here