Poruka koju je napisao Keanu Reevesi i njome natjerao čitav svijet da se dobro zamisli

0
227

Poruka koju je napisao Keanu Reevesi i njome natjerao čitav svijet da se dobro zamisli:

“Majka mog prijatelja se čitav život zdravo hrani. Nikada nije konzumirala alkohol niti brzu hranu. Svaki dan je vježbala, bila okretna i vrlo aktivna. Uvijek se pridržavala savijeta ljekara i nikada nije izlazila na sunce bez kreme. Sada ima 76 godina i rak kože i koštane srži, kao i težak oblik osteoporoze.

Otac mog prijatelja je jeo slaninu, maslac, mast i nikada nije mazao kremu za sunčanje. Često bi izgorio do crvenila! Živio je život po svom, a ne kako bi mu drugi rekli. Sada ima 81 godinu i ljekari tvrde da ima zdravlje kao momak.

Ljudi se ne mogu sakriti od svog otrova, on je tu i vreba vas. Riječi majke mog prijatelja: ”Da sam znala da će se moj život završiti na ovaj način, proživjela bih više toga i uživala u svakom danu”

Nitko od nas se neće živ izvući i zato, molim vas da prestanete misliti loše o sebi. Jedite ukusnu hranu. Šetajte na suncu. Skačite u ocean. Priznaj sebi ono što kriješ duboko u sebi. Budi glup. Budi ljubazan prema ljudima. Budi jedinstven. Nema vremena ni za šta drugo.”

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here