Pored javne objave dužnika, u Zakonu o izmjenama i dopunama Zakona o postupku indirektnog oporezivanja, kojeg je na prijedlog UIO i UO UIO usvojila Parlamentarna skupština BiH, naknadni teret prinude je smanjen sa 10 na pet posto, a zatezna kamata sa 0,06 na 0,04 posto svakog dana zakašnjenja. “Svi obveznici koji ne žele da se nađu na javno objavljenoj listi dužnika i time ugroze svoju poslovnu reputaciju, trebaju da izvrše uplatu dugovanja po osnovu indirektnih poreza”, navode iz UIO. U dokumentima ispod nalaze se svi dužnici čiji dug je veći od 25.000 KM.

0
287

Will Smith i Jazzy Jeff stigli su danas u hrvatski grad Poreč, gdje su održali tonsku probu uoči večerašnjeg koncerta u sklopu MTV Summer Blast festivala, pišu hrvatski mediji.

Smith i Jeff će nastupat na posebnoj platformi koja će se tokom nastupa dizati i spuštati, a sudeći prema dosadašnjim utiscima iz Poreča, veoma su raspoloženi i motivirani uoči nastupa.

Muzički dvojac nedavno je snimio i najavu za njihove dugoočekivane nastupe.

Y’all ready?!

First two shows are locked!! Y’all ready?!

Posted by Will Smith on Sonntag, 23. April 2017

 

Supruga Willa Smitha, Jada Pinkett, nedavno je najavila da će pratiti Willa i Jazzyja na povratničkim nastupima. No, još nije viđena u Hrvatskoj, a nije ni poznato jesu li s bračnim parom stigla i njihova djeca, Willow (16) i Jaden (19).

Koncert će početi u 23:30, a nastup će trajati tek sat vremena.

 

 

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here