Piše nam Andrea: Golden Rose zanimljivosti

0
345

Pozdrav drage dame! Posle praznične pauze u pisanju postova, sasvim neočekivano sam došla u posed nekoliko Golden Rose proizvoda i moram sa vama da podelim svoje utiske! Šetala sam po Beču i u 10. Becirku videla Flormar prodavnicu koja se zatvara, te su svi artikli bili na velikom sniženju. Kako nemam previše iskustva sa turskom kozmetikom, reših da uđem i pronađem nešto za sebe na rasprodaji. Od Flormara u pomenutoj radnji nije bilo ni traga ni glasa, ali zato je Golden Rose stajao u izobilju u ponudi. Nekoliko proizvoda mi je privuklo pažnju, uglavnom stvari koje mi fale u šminci, a nisam mogla da zaobiđem ni tečne mat ruževe o kojima sam samo hvalospeve čitala na drugim blogovima.

Nije da su mi u kolekciji potrebne nove senke, ali nisam mogla da ne uzmem ove dve iz Silky Touch linije. Prva je mat bela, druga je tzv.pearl, sjajna, crvenkasta, boja rđe. Pigmentacija im je fenomenalna! Svočovala sam ih u prodavnici i sa uživanjem koristila po dolasku kući. Senke su divne. Svilenkaste. Meke. Minimalno se truse. Savršeno se blendaju. Mogu se nadograditi. Stvarno d i v n e! Nemaju parabene, ako je to nekome bitno. Bela je broj 201, a crvenkasta 116. Cena im je bila skromnih 2 EUR za 2.5g proizvoda. Pakovanje je takođe lepo, elegantno, crna čvrsta plastika sa zlatnim GR inicijalima na providnom poklopcu. Takođe je i površina senki lepo urađena u reljefnom tonu. Pun pogodak!

Ajlajneri su mi isto privukli pažnju. Za crni dip ajlajner sam čitala preporuke, i moram reći da devojke nisu lagale, prilično je dobar. Crn, pigmentovan i nadasve postojan. To mogu da tvrdim, jer su meni oči često vlažne, cure mi suze kad zevam, tako da retko koji ajlajner ispunjava moje visoke kriterijume. Ovaj se pokazao postojanim, jedino što mu je aplikator, da ne kažem četkica, neobičan, utisak mi je bio kao da čačkalicu umačem u tintu. Potrebno je malo veštine za nanošenje, ali sem toga, ima moju preporuku. Metalik style lajneri, plavi i zeleni, su mi baš fora. Takođe su fantastično pigmentovani, četkica za nanošenje je klasična, uska i moguće je sa njom precizno raditi. Zelenkasti lajner je broj 04, plavi 08, sadrže 6.5ml, a crni 5ml. Svi su kostali po 3.5 EUR.

Tečni mat karmini, punog naziva Liquid Matte Lipstick Longstay,  su presavršeni! Dugotrajni su, kremasti, savršene pigmentacije. Puna boja ostaje na usnama u jednom potezu. Imaju oznaku kissproof, otporni na poljupce, i stvarno jesu. Uzela sam nijanse 05, tamnija prigušena crvena, sa dozom ljubičaste, i 07, svetlija crveno roza boja, više vuče na pink, ali nije pink. Obe boje mogu da se iskombinuju za ombre na usnama. Samostalno nošene obe podjednako osvežavaju lice. Meni su prijatne na usnama, a postojanost je izvanredna! U prilog toj tvrdnji ide činjenica da sam svoč na ruci napravljen za ovaj post skinula u potpunosti tek posle trećeg dana, bez obzira na pokušaje uklanjanja balea uljem i micelarnom i redovnim tuširanjem. Bočica u kojoj dolaze tečni ruževi je sasvim lepo i elegantno odrađena, a količina od 5.5ml je izdašna i u mom slučaju nepotrošiva. Aplikator je sunđerast i vrlo precizan. Sad kad ih imam i koristim, jasno mi je zašto vlada toliko oduševljenje među devojkama i mislim da ću kupiti još neku nijansu. Cena im je bila po 6 EUR.

Da li ste probale nešto od ovih proizvoda i kakva su vaša iskustva sa Golden Rose kozmetikom?


Drugačiji ste od ostalih? Vaš hobi je neobičan i interesantan? Pišite nam na redakcija@kukuriku.ba i predstavite svoj talent cijeloj Bosni i Hercegovini, nebitno imate li 7 ili 77 godina!

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here