Pametni sat je totalna fora! A mi znamo kako ga nabaviti – besplatno!

0
514

Imaš prijateljicu koja te neprestano moli da je slikaš ili snimiš? E, pa, vrijeme je da iskoristiš njen talent i zajedno pokupite nagradu! Objema poklanjamo predivni Samsung Galaxy Watch 42 uređaj

Tvoja najbolja prijateljice obožava fotografiranje i nevjerojatno je fotogenična? Neprestano te moli da je fotografiraš, gnjavi te selfijima i ti joj udovoljavaš? Mobitel joj je prepun aplikacija za obradu fotki i prava je Instagram zvijezda? Sad je krajne vrijeme da iskoristišnjene talente jer vas to može odvesti do predivnog Samsung Galaxy Watch 42uređaja. Preciznije – dva uređaja. Za svaku po jedan!

Sigurno se pitaš što trebate učiniti? Potrebno je sudjelovati u Dream Team Challengeu koji je za vas – prava sitnica i svakodnevna stvar. Za početak, morate otići u miss7 Muzej prijateljstva. Riječ je o prvom muzeju koji slavi žensko prijateljstvo, a inspiriran je stotinama životnih priča stvarnih žena koje su, za vrijeme natječaja ”Neprocjenjivo za prijateljice”, pristizale na adresu našeg portala miss7. Potaknute pričama, osam hrvatskih umjetnica izradilo je sedam koncepata o raznim doživjajima i fazama prijateljstva. Ti i tvoja najbolja prijateljica, ali i sve tvoje frendice miss7 muzej prijateljstva možete posjetiti  od 15. studenog do 2. prosinca u prostoru zagrebačkog Muzeja Mimara. Izložba je otvorena radnim danom do 20 sati, subotom do 17 sati, a nedjeljom do 14 sati.

Kako biste došle do mobitela, u muzeju moraš snimiti video svoje frendice u kojem ona oponaša svoju najdražu aktivnost. Taj video morate uploadati na Instagram profil koji je ulogiran na uređaju koji ćeš naći u muzeju. Naravno, morate se tagirati jer video koji osvoji najviše lajkova (do dana zatvaranja muzeja) dobiva Samsung Galaxy Watch 42. Iz Samsunga su nam šapnuli da budete kreativne s načinima snimanja koji su ponuđeni na mobitelu. Ne, ne – ni mi ne znamo koji su! Dođite, vidite – i pokušajte pobjediti.

 

 

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here