OVO BOLI! Saša Vidić uporedio Draganu Mirković sa GARGAMELOM, pa joj poručio: Ti ne postojiš, karijera ti je UMRLA!

0
241

Kreator Saša Vidić nerijetko zna da na sebi svojstven način iskritikuje  Draganu Mirković zbog njenog načina odijevanja o kojem nema nimalo lijepo mišljenje, što folk pjevačicu uopšte ne dotiče.

– Ne dotiče me, zato što znam odakle dolaze takve riječi. Zašto jedna velika Verica Rakočević, jedan veliki Zvonko Marković, zaista divne kreatore imamo, zašto niko od njih nikada nije rekao nijednu ružnu riječ za moje oblačenje – rekla je Dragana i dodala da, kada bi Saša znao šta o njemu i ostali misle, zaćutao bi istog trenutka.

 

– On, mukica, kad bi pročitao te komentare nikada više ni o kome riječ ne bi rekao, a ne samo o meni – zaključila je Mirkovićka.

 

Nakon što je saznao šta je sve Gaga rekla o njemu, Saša nije mogao da ostane nijem, već je riješio da joj se obrati na najbrutalniji način do sada.

 

– Gargamela, sprcala si sto godina na estradi i još nisi naučila da se ponašaš. Lupaš gluposti! Pa, ženo, ti ne postojiš već dvije decenije, ovo što pišem je kao pismo duhu! Vratiću se na pokojnog Majkla Džeksona. Ti i on imate definitivno zajednički nos. On je, nažalost, umro, kao i tvoja karijera – bez dlake na jeziku odbrusio joj je Vidić, a da li će mu Gaga uzvratiti ili će se pak povući ostaje da saznamo.

(Pink.rs)

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here