Otvorene prijave za izlaganje na 3. Festivalu dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva!

0
101

Početak godine u INTERA Tehnološkom Parku i MODAMO.uredništvu donio je užurbane pripreme za treći Festival dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva. Naime, nakon uspješna dva Festivala koja organizirana u Mostaru, ove godine INTERA Tehnološki Park i MODAMO.kreARTiva uz podršku Ambasade SAD organiziraju Festival koji će ugledati svoje treće izdanje na proljeće, točnije 20.5.2017., u Sarajevu.

Prethodna dva Festivala, koja su organizirana 2011. i 2012. godine, u HKD herceg Stjepan Kosača u Mostaru, su postavila temelje za razvoj bh.kreARTivne scene. zahvaljujući 97 sjajnih domaćih kreARTivaca koliko ih je izlagalo na dosadašnjim MODAMO.kreARTiva Festivalima te više od 7000 posjetitelja koji su uživali u Festivalu.

„Ovim Festivalom želimo na jednom mjestu okupiti brandove koji će pokazati da BiH ima iznimno velik potencijal kada govorimo o kreativnim industrijama. Upravo zato iznimnu pažnju posvećujemo svim detaljima“ ističu organizatori.

Došlo je vrijeme za otvaranje prijava za izlaganje na Festivalu za sve kreARTivci, bilo da se bave izradom nakita, odjeće, torbica i ostalih modnih dodataka ili pak stvaraju jedinstvena djela kroz slike, fotografije, grafike, ilustracije i ostalo.

Neophodno je istaknuti kako je Festival prodajnog karaktera te da je izlaganje za kreARTivce besplatno, no važno je reći i kako će INTERA TP u MODAMO.kreARTiva tim od pristiglih prijava odabrati one najbolje u čijim će se radovima uživati na Festivalu.

Ukoliko vjerujete u svoj rad i smatrate da upravo Vaš brand ispunjava standarde koji su navedeni iznad, pozivamo Vas da se pridružite MODAMO.kreARTiva Festivalu, a to možete napraviti tako što ćete ispuniti prijavni obrazac.

Budite brzi jer prijave su otvorene do 1.3.2017!

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here