OSTVARENJE SNA: Armin Dedić kreće na veliku turneju sa Marijom Šerifović (VIDEO)

0
525

Superfinalista “Zvezda Granda” Armin Dedić sledećeg meseca kreće na veliku turneju u Americi i Kanadi sa Marijom Šerifović.  Mladi pevač biće specijalni gost na turneji pop zvezde koja će trajati od 9. do 24. februara u gradovima Atlanti, Detroitu, Čikagu, Las Vegasu, Torontu i drugim gradovima.

“Jako sam uzbuđen zbog američke turneje na koju idem sa Marijom u februaru. Prošla godina je za mene poslovno bila itekako plodna, tako da obzirom da 2018. započinjem nečim tako krupnim kao što je turneja, nadam se da i u Novoj godini mogu da se nadam istom uspehu! Osim mene, u Ameriku sa Marijom ide i moj kolega iz takmičenja Adnan Nezirov, i zato garantujem da ćemo se ludo zabaviti i publici pružiti najbolji provod. Zaista jedva čekam!”, rekao je Armin za Grand.online.

Ovo nije prvi put da će Armin nastupiti kao gost na Marijinom koncertu. Podsećamo, pevač je prošle godine nastupio na nezaboravnom koncertu u Bihaću, a više o tome pogledajte OVDE. Tokom takmičenja “Zvezda Granda” pop pevačica ga je javno podržavala, a nakon superfinala obećala je da će mu pomoći u karijeri.

Armin je nedavno objavio i svoju prvu pesmu “Nedjelja” koju će pevati uživo fanovima na velikoj američkoj turneji:

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here