OSTAVILA ME PRED OLTAROM I OTIŠLA KADA JE VIDJELA PRSTENE!

0
176
[ad_1]

Ja sam mislio da me voli.

Kao da su oni uopće bitni, meni nisu uopće važni koliko mi je važno što nekoga volim.

Kao primjer nju toliko sam je volio da se uopće nisam brinuo oko toga kako ću izgledati na vjenčanju niti ona niti bilo tko drugi.

Najmanje mi je bilo važno kakvi su presretni, trebalo je biti važno da se vjenčano. Zajedno smo birali prstenje i dan prije ih je trebao kum pokupiti da ih donese na vjenčanje.

No međutim desila se situacija u Zlatar i da nitko nije na njih napisao da su već uzeti pa su ih prodali iako su bili plaćeni, kum je donio račun i sve to ali nije vrijedilo kada ih više nije bilo.

Pa mu je Zlatar u toj cijeni ponudio druga dva koji su Ito tako bili lijepi i stvarno prekrasno nešto, no međutim kada je došlo do toga da si stavljamo prstenje na ruku ona je stala i vrisnula.

Govoreći kako to nisu prsteni koje je ona odabrala, pokušao sam joj objasniti što se dogodilo ali mi nije uspijevalo vikala je i histerizirala i na kraju se samo pokupila i otišla ostaviti mene pred oltarom.

I to sve samo radi glupih presretna nikada joj neću zaboraviti tu sramotu dok sam živ, drago mi je samo što je pokazala kakva je ona zapravo osoba.

Post OSTAVILA ME PRED OLTAROM I OTIŠLA KADA JE VIDJELA PRSTENE! je prvi puta viđen na Pitaj.online.

[ad_2]

Source link

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here