Njemačka i dalje u potrazi za medicinskim osobljem iz BiH

0
209

Jedna od tri vodeće kompanije na području Njemačke, koja upravlja sa više od 130 gerontoloških centara za brigu i njegu starijih osoba, u aktivnoj je potrazi za stručnim medicinskim osobljem.

Stručnost medicinskog osoblja iz Bosne i Hercegovine neosporno je vrlo cijenjena u zapadnim zemljama, a naročito u Njemačkoj gdje već duži niz godina veliki broj medicinskih radnika iz naše zemlje uspješno obavlja svoj posao i ostvaruje respektabilnu karijeru.

Putem agencije Kolektiv Recruitment, koja posreduje pri zapošljavanju, medicinskim sestrama/tehničarima se direktno otvara put za ostvarivanje uspješne karijere u različitim gradovima širom Njemačke.

Na ovaj način medicinski radnici imaju priliku da steknu znanje njemačkog jezika, ili usavrše isto, kao i da prikupe dragocjeno iskustvo, bez obzira da li su tek na početku svoje karijere ili se već duži niz godina nalaze u poslovnom svijetu.

Za detaljnije informacije se možete obratiti timu Kolektiv Recruitmenta, kao i dostaviti svoju biografiju na uvid putem ovog linka. Kolektiv Recruitment, također, možete dobiti na telefon: +387 33 586 303 ili na e-mail azra@kolektiv.ba.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here