NEŠTO DRUGAČIJE JUTRO

0
297

Kada bi zidovi apartmana u kome smo provodili vrijeme znali pričati, vjerovatno bi među ispričanim pričama bila i ona kada smo uz jutarnju kafu zapalili joint. Sjedili smo jedno nasuprot drugog i razmjenjivali čvrsto nabijeni joint. Samo je on znao čemu se smije i imala sam osjećaj da je dobio napad smijeha koji nije umio kontrolisati.

”Šta si mi ovo dala” pitao me punog osmjeha i poluzatvorenih očiju. U takvom stanju, dok je još mogao stajati na nogam, uhvatio me za ruku i odvukao u krevet. Jednim pokretom skinuo je majicu i otkrio moje golišavao i napaljeno tijelo.

Ne znam o čemu je razmišljao, ali je jedno bilo sigurno. Grubim pokretom raširio je moje noge i nabio kurac. Od intezivne boli koju je stvarao, bila sa glasnija nego obično. Nismo razmišljali o tome da li bukom i glasnom pričom uznemiravamo komšiluk, imala sam osjećaj da živim poslednje dane života.

Vezao mi je oči i ruke iznad glave. Rukama je širo noge do granice podnošljive boli, ali se moje tijelo grčilo na svako njegovo divlje nabijanje. U njegovom zagrljaju ipak sam bila sigurna i bezbrižna. Da, to jutro bilo je divlje i mirisalo je na travu. On je za nijansu bio gori od mene, ali zbog te trave imali smo putovanje iz jedne krajnosti u drugu. Letili smo avionom i plovili brodom.

U tom letu, držao me čvrsto ispod sebe, pri tome sam osjećala svaki njegov uzdisaj dok se na čudan način divlje nabijao u mene. Plovili smo nekom trošnom barkom, bez motora. Samo smo plovili i kao da je tražio čvrsti oslonac u mene. Svoje sidro je nabijao, tražeći i sigurno mjesto za iskrcavanje. I naduvana sam uživala u svakom njegovom pokretu. Za promjenu, nismo slušali muziku, uživali smo u našim notama na prostranom krevetu, koji je zbog našeg slijetanja i poletanja, bio razbacan više nego ikad. Na momente sam pokušavala pobjeći iz njegovog naručja, ali mi je dao do znanja da će mi osloboditi ruke onda kada on to bude želio.

Nije mi dao mogućnost da posmatram šta radi, osjećala sam ga dodirom, uzdahom. Na tim putovanjima nismo imali društvo, bili smo sami i dovoljni jedno drugom. Vezana i nemoćna da mu pružim otpor, molila sam ga da mi oslobodi ruke, ali me nije poslušao i zalijepo šamar koii mi se na čudan način dopao. Molila sam ga da me opet udari, da me kazni i da me u isto vrijeme jebe.

Ležao je na meni, ne dajući mi ni milimetar prostora, prepustila sam se njemu koji je bio dominantan predvodnik. Bio je vladar mog bespomoćnog tijela. Nabijao me na kurac. Okružena crnilom, imala sam osjećaj da siluje, da mi se njegov životinjski nagon svidio i da bih na nabreklom kurcu mogla svršiti.

Osjetio je grčenje moje pice, skinuo mi povez sa očiju i vezanih ruku rekao da svršim, glasno jako glasno. Želio me slušaiti dok svršavam. Zvona na crkvi odbrojavala su podne, a ja sam glasno svršavala. Rekao mi je da sam odlična, poslušna.Rekao je da i vezna mogu zadovoljiti muškarca, rekao je da mi dvojica ne bi mogla ništa. Svršavao je i on glaso, bacajući spermu po mom izmučenom tijelu.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here