NAPAD U IMPORTANNEU U ZAGREBU: Bilo je još napada, stranci silovali djevojku prije par mjeseci

0
210

Strani državljanin pokušao je silovati djevojku u petak navečer u WC-u pothodnika Importanne centra u Zagrebu. Policija je privela napadača zahvaljujući zaštitaru koji ga je ulovio.

Zaštitar Sokol Marića Zoran Lozančić u pothodniku radi već 19 godina. Za Index je ispričao detalje večeri u kojoj se napad dogodio.

“Prilikom obilaska pothodnika oko 23 sata je izletio jedan azilant iz WC-a, a za njim je istrčala djevojka krvavih usana vrišteći ‘Silovao me, ulovite ga!’. Imala je ugriz ispod vrata i tekla joj je krv s usnica. Ja sam je pitao tko te silovao i ona je pokazala prstom na njega.

Krenuo sam za njim, no bio je brži i ušao je u bus za Dugave zajedno s još dvojicom stranaca. Autobus je već krenuo pa ga nisam uspio odmah uloviti i tad sam nazvao policiju koja je došla za 5 do 10 minuta i krenula ga tražiti”, ispričao je Zoran Lozančić u razgovoru za Index.

Kaže kako je tih napada bilo još. Čuo je da su na kolodvoru stranci silovali neku djevojku prije par mjeseci.

Lozančić je rekao da bi tu 24 sata dnevno trebala dežurati policija ili barem navečer.

Dodaje kako je drugi problem što u pothodniku ne rade kamere koje su od Grada već umjesto toga policija može vidjeti snimke od privatnog kioska i casina.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here