Najljepše djevojke BiH u trci za “Miss Svijeta 2017”

0
415

Država Bosna i Hercegovina će 01.10 sa početkom u 21:00 h, dvadeset drugi put izabrati djevojku “najljepšu među najljepšim” koja će učestvovati na izboru “Miss Svijeta 2017”

Kao i svih proteklih godina, izbor promoviše mladost, ljepotu, inteligenciju, pozitivne vrijednosti našeg društva, te posebno promoviše teme koje su od opšteg interesa za cijelo društvo.

Nakon priprema u izvanrednom “Grand Prestige Hotel &Spa” 5* SIDE Antalija u Turskoj, slijedi dolazak u Sarajevo i odbrojavanje sati do finala koji će donijeti nasljednicu još uvijek ovogodišnje misice Halide Krajišnik.

Oficijelne modne kuće izbora Miss BiH 2017 su Shooter, Timeout, Deichmann, Exclusive Lingerie,  Anastasija Fashion, Gatarići, A La Mode Modriča

Manekenke modne agencije ABC Models će revijalno predstaviti najnovije modele modne kuće Carmen Line

U muzičkom dijelu programa učestvuju Alma Čardžić, Crystal i Saćir Ameti, a program vodi Sanja Popović i Zlatan Jovanović

.Za estetsku pripremu naših finalistkinja pobtinuće se kompanija Didaco,  koji su ekskluzivni distributeri brendova „Selective proffessional“ i „Rimmel“ za BiH.

U finalnoj večeri biraju se Miss Bosne i Hercegovine 2017, I pratilja Miss BiH 2017, II pratilja Miss BiH 2017, Miss Fotogeničnosti BiH 2017, Miss Televotinga BiH 2017, Miss Interneta BiH 2017 i Miss Abc Fashion TV BiH 2017.

Novina ove godine je i lenta Miss Visit Sarajevo 2017 koja se realizuje pod pokroviteljstvom Tustičke zajednice Kantona Sarajevo.

VI ODLUČUJETE ko će biti ovogodišnja MISS TELEVOTING BIH 2017. Ona djevojka koja bude imala najveći broj poziva (broj za glasanje naveden na svakoj fotografiji),  do kraja finalnog izbora, plasira se u TOP 12 na finalnom izboru Miss BiH za Miss Svijeta i dobiće lentu MISS TELEVOTING BIH 2017. Cijena poziva je 1 KM + 17%PDV.

Ovo ce biti noć blještavila i ljepote a naravno prave zvijezde večeri su 24 finalistkinje. Budite uz svoje favoritkinje.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here