Najinteligentnija žena na svijetu riješila problem koji muči mnoge žene: Kako skinuti kilograme i održati vitku liniju

0
222

Marilyn vos Savant je ponudila rješenje na najproblematičnije pitanje brojnih dama – kako održati vitku liniju

Problematika današnjice koja najviše okupira ljepši spol je kako održati vitku liniju, a u potrazi za odgovorima, brojne dame obratile su se najpametnijoj ženi na svijetu.

Amerikanka Marilyn vos Savant koja se upisala u Guinnessovu knjigu rekorda kao žena s najvišim koeficijentom inteligencije, uz suradnju na brojnim projektima podizanja svijesti o znanju i metodologijama poboljšanja inteligencije kod djece, već gotovo tri desetljeća piše kolumnu u magazinu “Parade”.

Upravo ju je posljednja, koja se nije doticala logičkih slagalica ni matematičke problematike, lansirala u centar pažnje. Marilyn je naime ponudila rješenje na najproblematičnije pitanje brojnih dama: Kako održati vitku liniju?

Pa, koliko god su brojni očekivali visoko inteligentne informacije, Marilyn je ponudila iskrene obične odgovore kojima je pametno izbanalizirala tematiku na kojoj brojni stručnjaci zarađuju milione prodajući dijete koje garantiraju mršavljenje.

1. Zaboravite na grickalice

Među primarnim pravilima koje će tijelo dovesti u red Marilyn je navela izbacivanje grickalica iz košare u trgovini.

Naime, kuhinjske police treba napuniti svim namirnicama za tri dnevna obroka, ali pri tome treba u potpunosti izostaviti slatke i slane grickalice poput keksa, čipsa i svih drugih za liniju opasnih zalogajčića.

2. Izbacite međuobroke

Umjesto voća i sokova za međuobrok, kojima Marilyn ne osporava zdravu ulogu u ishrani, ona savjetuje šalicu čaja.

A potpuno kontradiktorno uvriježenim mišljenjima o konzumiranju siromašne večere, ona dan završava uživajući u jelima koje god poželi, jer vjeruje da je hrana korisnija za tijelo kada ste gladni, a ne kada vam to nalaže raspored.

3. Odviknite se od kaloričnih rashlađenih napitaka

Sokove i mlijeko Marilyn tolerira samo za vrijeme doručka, a važno pravilo kojeg se pridržava je ispijanje napitaka bez leda. Ona smatra da uz led pića postaju vodenasta što uništava njihov okus, pa imamo potrebu kompenzirati to dodatnim slatkim napicima.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here