NAJAVLJUJEMO: SAJAM INTERIO OD 15. DO 19.03. U SARAJEVU

0
154

U Bosni i Hercegovini, u centru glavnog grada Sarajeva od 15. do 19.03.2017.godine u organizaciji Centra Skenderija – Sarajevskog Sajma održaće se izuzetno značajna sajamska manifestacija:

34. Međunarodni sajam namještaja, unutrašnjeg i vanjskog uređenja, te prateće industrije – INTERIO

Već dugi niz godina INTERIO je centralno mjesto prezentacija proizvoda i usluga u oblasti drvne industrije i unutrašnjeg uređenja. Suvišno je govoriti o značaju unutrašnjeg uređenja, dizajnu i proizvodima koji omogućavaju kreativno, kvalitetno i praktično uređenje prostora u kojim čovjek provodi veći dio svog života. Međutim, za čovjekov ugodniji život neosporno je bitno i uređenje vanjskih prostora, te sve više do izražaja dolazi pejzažna arhitektura i hortikultura.

INTERIO je centralno mjesto prezentacije slijedećih proizvoda i usluga:

INTERIO: Namještaj svih vrsta, kompletna oprema za unutrašnju dekoraciju stambenih i poslovnih prostora, rasvjeta, podovi, podne prostirke, strojevi i alati za šumsku i drvnu industriju, oprema za zaštitu šuma, oprema za projektovanje u šumarstvu, mašine i alati za obradu drveta, repromaterijal za drvnu industriju, itd. Namještaj i oprema za vanjsko uređenje, podne obloge, rasvjeta, baštenska galanterija, baštenski namještaj, bazeni i oprema za bazene, dekorativni beton, dekorativne vaze, fontane i česme, ljetnikovci i paviljoni, tende i suncobrani, strojevi i alati za vanjsko uređenje, sjemenski materijal, sadnice, svježe cvijeće, biljke od svile, suho cvijeće, oprema i pribor.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here