NAJAVLJUJEMO: PRVI SAJAM DEKORA I DIZAJNA U BOSNI I HERCEGOVINI

0
169

U periodu od 15. do 18. marta u prostorijama Banjalučkog velesajma Sajam doo organizuje 21. Međunarodni sajam građevinarstva i elektro-mašinske industrije, te 21. godinu za redom otvara građevinsku sezonu.

Na ovogodišnjem sajmu svoje mjesto naći će najprestižnije kompanije iz svijeta građevinarstva, elektro i mašinske sfere poslovanja, ali po prvi put i svijet dekora i dizajna, kao prirodna nadogradnja u izgradnji.

Sajmovi su u svijetu prepoznati kao jedino mjesto gdje se određena industrijska grana i svi njeni aspekti mogu okupiti. Na jednom mjestu se tako nađe proizvodnja, ponuda i potražnja. Tokom četiri dana trajanja sajma, posjetioci će imati priliku vidjeti novitete na tržištu iz ovih oblasti, te ostvariti lični kontakt sa izlagačima.

“Nakon 20 godina postojanja i rada, Banjalučki velesajam zakoračio je u svoju treću deceniju. U godini jubileja izvršili smo određene promjene u strukturi i načinu poslovanja, što se pozitivno odrazilo i na naše rezultate, a tome u prilog najbolje govori činjenica, da se broj izlagača ove godine u odnosu na prethodne povećao za 44%. Povećanje broja izlagača prati i broj posjetilaca za 31%. Radi što prijatnije radne atmosfere i udobnosti, za naše izlagače, značajno smo unaprijedili izložbeni prostor, a povećali smo i broj parking mjesta.

Značajan iskorak čini i sve veća zainteresovanost i podrška od strane medija. Tako smo u prošloj godini sarađivali sa preko 30 radio-stanica, 5 TV kuća i oko 30 internet portala. Cilj nam je na sajmu napraviti mjesto okupljanja, te smo planirali po prvi put Business-to-business (B2B) sastanke, gdje bi investitori direktno sa izvođačima pregovarali o poslovima u predstojećoj sezoni”, izjavio je Milan Žugić, direktor Sajam doo.

Prijavu za učešće na ovogodišnjem Sajmu građevinarstva, možete preuzeti ovdje, a rok za prijavu je 05. mart 2017.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here