Muzej iluzija

0
576

Hologrami, optičke varke rupe bez dna i još mnogo drugih zabavnih stvari očekuje sve posjetitelje prvog zagrebačkog Muzeja iluzija

Muzej iluzija, čiji svijet s najvećom zbirkom holograma u ovom dijelu Europe i s preko 70 eksponata potpuno oduševljava, štošta uči, zasigurno iznenađuje pa i zbunjuje, jer u tom muzeju pouzdano ništa nije onakvo kakvim se čini!

Muzej iluzija nudi intrigantno vizualno, osjetilno i edukativno iskustvo u zabavnoj avanturi za sve generacije. Kroz atraktivne i zabavne varke, posjetitelji će mnogo naučiti o vidu, percepciji, ljudskom mozgu i znanosti te će moći bolje razumjeti zašto oči vide stvari koje mozak ne razumije.

muzej_iluzija_09

Zamislite da se odupirete gravitaciji u kosoj sobi, kako se osoba s kojom ste došli odjednom smanjuje ili povećava, kako stvarno vidite rupu bez dna, kako poslužujete nečiju glavu na pladnju i sve to ovjekovječujete fotografijom u beskonačnoj sobi!

Muzej ima i pametnu igraonicu koja kroz razne didaktičke koncepte i Dilemma igre pretvaraju igraonicu u pravi fitness za mozak, dok muzejski shop nudi 3D rasvjetu, didaktičke igračke za sve uzraste i suvenire, a sve kako bi posjetitelji sa sobom ponijeli iskustvo čuđenja i otkrivanja koje ne prestaje izlaskom iz pravog carstva iluzija!

Ne trebate zamišljati nemoguće, jednostavno dođite u Muzej iluzija!

Adresa Muzeja Iluzija:
Ilica 72, Zagreb, Croatia

Web stranica: www.muzejiluzija.com
Facebook stranica: www.facebook.com/MuzejIluzija
Za više informacija obratite se na sljedeće kontakte:
Roko Živković
E-mail: roko.zivkovic@metamorfoza.hr
Mob: +385 91 3003 370

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here