Muškarci otkrili razliku između žena koje vole i onih sa kojima imaju samo seks

0
349

Svima nam je poznato da su muškarci spremniji od žena na seks bez emocija.

Kod muškaraca je seks sa ženama zaista razgraničen. Oni uživaju u odnosu sa onom prema kojoj ne osjećaju ama baš ništa i nikad se neće emotivno vezati. Sa ženom koju vole imaju, kako navode, drugačiju vrstu seksa, na nekom drugom nivou.

Pet muškaraca otkrilo je razliku između ove dvije vrste žena:

1. Moje interesovanje u seksu sa ženom koju volim ne prestaje. Kada su u pitanju one koje me samo seksualno privuku, mogu samo jednom da spavam sa njima i da to bude to. Ne osjećam ama baš ništa nakon seksa, šta više, ostane mi praznina, dok sa ženom koju volim se to nikad neće desiti.

2. Sa ženom koju volim razgovaram. Sa onom sa kojom imam samo seks obično nemam toliko zajedničkih interesovanja, a i ne unosim se u dublju priču sa njom. Jednostavno me ne zanima na tom nivou. Ne gradim odnos sa njom, a i čim je doživljavam samo kao seksualni objekat, ni ne želim da gradim nešto više.

3. Sa ženom koju volim sam nježniji u krevetu. Emocija mi ne dozovoljava da se prema njoj ponašam kao da je glumica iz porno filma. A sa djevojkama sa kojima imam samo seks mi je samo takva vrsta odnosa u glavi.

4. Ženu sa kojom samo spavam zvaću samo kada mi treba seks. Nikad sa njom neću otići na kafu ili bilo šta drugo. Ona za mene samo to predstavlja.

5. Kada sam sa ženom sa kojom samo spavam, ne zanima me da li se viđa sa još nekim, nemam osjećaj ljubomore, niti me briga da li ćemo se viđati ili nećemo.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here