Mračni putevi istine: Uticaj svemirskih civilizacija na našu istoriju

0
272

Svet. Šta je po vama svet zaista? Da li je to sve što nas okružuje? Da li je svet sve što uklučuje ljudski faktor ili čak neko drugo živo biće?

Svakodnevno se susrećemo za brojnim pitanjima. Pitanja na koja retko ko može da nam da pravi odgovor.

Nama najveće misterije jesu upravo vanzemaljska bića. Da li ste nekada čuli za vanzemaljska bica zvana Katcinima? Smatra se da su upravo oni ostavili brojne tragove na tlu Južne Amerike. Kako je to zaista moguće?

Prvenstveno da naglasim, nepoznata bića su posećivala našu planetu još u dalekoj proslosti, a najviše tragova datira za vreme civilizacije Inka. Zbog čega su Inke povezane za nepoznatim bićima?-Pre dolaska Inka na područje Juzne Amerike, ovu oblast naseljavali su veoma čudna bica.

Takozvana ’rasa belih bogova’. Oni su za sobom ostavili ogromne spomenike napuštene u prirodi ove regije. Ono što je čudno jeste da nakon dolaska Inka na ove teritorije, ovaj narod, tj. civilizacija je jednostavno nestala. Smatra se da su upravo oni naučili Inke mnogim naukama po kojima ih i pamtimo danas.

Kada smo već kod vanzemaljskih bića, da spomenem i piramide u Egiptu. Da li su ove piramide podignute za vanzemaljska bića koja su svojevremeno i posećivala ove lokalitete? Da li su ove veličanstvene građevine zapravo grobnice galaktičkih civilizacija?

Da li je ovo još jedan od razloga zašto našu planetu svakodnevno posecuju NLO? Da li nas povezuje zajednička istorija? Danas postaje sve moguće, pa što ne bi uvrstili i ovu teoriju?

Poznati profesor J.A.Viler, inače dobitnik prestižne nagrade ’Albert Ajnštajn’ smatra da se nas univerzum nalazi uporedo sa drugim paralelnim univerzumom. Prema njegovim teorijama, u tom ’Super prostoru’ kako je nazvan, ne postoji prostor i vreme. Kako to uopšte funkcioniše?

Prema profesoru Vileru, u tom čudnom svetu se sve dogadja istovremeno. Veoma zagonetne teorije koje nas teraju na razmisljanje. Ono što još više zaintrigira sve nas, jeste i otkriće stvorenja zvano ’Kapina’. Japanski naučnici su otkrili takozvane jomon-figure koje datiraju iz daleke prošlosti.

Ono što jeste zanimljivo u vezi njih jeste njihov izgled. Neverovatno podsećaju na astronaute sa skafanderima za letove u svemir. Naucnici smatraju da su bića ’Kapina’ došli iz svemira i to u vatrenim kuglama. Prema njihovim teorijama, nastanili su se na dnu mora. Ova stvorenja neverovatno podsećaju na čoveka. Imaju dve ruke, dve noge, glavu, osim prstiju na rukama i nogama imaju peraja. Da li je i ovo samo jedan od dokaza povezanosti naše civilizacije sa galaktičkim civilizacijama? –Da.Pretpostavljam da se prvi put susrećete sa ovim informacijama, ali verujte, ovo je samo jedan mali deo svega što nas okružuje.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here