Čini se kako celebritiji uopće više ne poznaju granicu bizarnosti kada odabiru stvari koje žele kupiti. Stvari ili životinje i to ne bilo kakve, nego prave bengalske tigrove. Možete li zamisliti količinu novca s kojom možete kupiti bilo što?

amisliti

Američki profesionalni boksač, Mike Tyson kupio je dva odrasla bengalska tigra po nevjerojatnoj cijeni od 140 000 dolara. Nismo sigurni je li Mike Tyson znao kako su bengalski tigrovi strogo zaštićena vrsta koja zahtjeva poseban tretman. Na koncu, oni su ipak divlje životinje koje mogu ubiti čovjeka samo s jednim ugrizom. Kolaju priče kako boksač mora izdvojiti 200 000 dolara samo na hranu u jednoj godini, a na dan pojedu preko 40 kg mesa.

cel

Jeste li upoznati sa činjenicom kako celebrityji znaju osigurati svoju kosu. Upravo to je učinila barbadoška ljepotica Rihanna. Ovu poznatu pjevačicu rijetko možete susresti bez šminke, najbolje odjeće i naravno njezine frizure. Rihanna na svoje poznate frizure daje milijun dolara godišnje.

Avio

Na jednom su letu iz Londona u Rim stjuardese ostale šokirane. Avion je bio pun, osim jednog mjesta na kojemu je ‘sjedila’ posebno prirasla stvar Boni Voxu – njegova kapa. Da stvar bude bizarnija, rezervacija toga zrakoplovnog mjesta koštala je Bonu Voxa gotovo 2000 dolara. Međutim neka vas ni ovo ne šokora jer je Bono Vox jedan od najplaćenijih pjevača ikada.
Podsjetimo, ovoga ljeta je irska rock grupa ljetovala u Hrvatskoj.

Blue

Svi se veselimo kada nam za rođendansko slavlje dođu rođaci. Zašto? Zato što tada dobijemo brdo poklona. Ovaj će vas poklon oboriti s nogu. Teta malene Blue Ivy, kćeri Beyonce i Jay Z-ja, poklonila je malenoj nećakinji Swarovski kristalnu kadu. Ovakva kada sadrži gotovo 45 000 rozih kristala.

Kim

Američka glumica Kim Basinger htjela je od jednog napuštenog grada u državi Georgiji napraviti atrakciju. I došla je na ideju da kupi grad. Da, taj isti grad platila je vrtoglavih 20 milijuna dolara. Htjela je u gradu sagraditi veliki tematski park i studio za snimanje filmova.

nekretnine_mostar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here